Hils på vår nye supporterkoordinator, Bjørn Martinsen!

Bjørn er en dedikert og engasjert 42-årig fotballsupporter, som har fulgt Åsane Fotball siden 1992, og hans erfaring og forståelse for supporterkulturen var med på å gjøre dette valget enkelt. Med sin entusiasme, erfaring og engasjement, er han fast bestemt på å bygge en solid, positiv supporter- og tribunekultur for klubben.

I rollen som supporterkoordinator hos Åsane Fotball, vil Bjørn jobbe tett med klubben for å styrke dialogen med supporterne og videreutvikle tribunekulturen på Åsane Arena. Han vil være en sentral figur i å informere om klubbens planer, innhente tilbakemeldinger, ideer og initiativ fra supporterne. 

Samtidig som han tar på seg rollen som supporterkoordinator, vil Bjørn fortsatt spille en aktiv rolle som nestleder i klubbens tilhørende supporterklubb, Martyrene. Dette gir ham muligheten til å representere supporterne på en enda mer omfattende måte og sikre at deres stemme blir hørt og tatt i betraktning i alle beslutninger som tas av klubben. - Jeg gleder meg veldig til å innta denne rollen, og få mer kontakt med flere ledd i både klubben og andre instanser. Det blir veldig spennende å starte i denne rollen hos Åsane, da jeg ikke tidligere har figurert som SLO før. Må rett og slett takke klubben for tilliten, så vil vi sammen bidra til en flott opplevelse på Åsane Arena, forteller Bjørn til Åsane Fotball. 

Trenger du å komme i kontakt med Bjørn? Ta kontakt på 484 07 248 eller [email protected]

I tillegg til Bjørn, vil Ruben André Nordvik også figurere som en del av klubbens SK-team. Målet for dette teamet er å sammen styrke dialogen mellom klubben og supporterne, samt å fordele oppgavene seg imellom for å dekke hele spekteret fra start

Annonse fra Obos-ligaen: