Her er laget som møter Sogndal

Åsane har valgt sine elleve som skal møte Sogndal på Fosshaugane klokken 15.00.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Rekken av bortekamper fortsetter. Etter Bryne og Os er det Sogndal som venter i ettermiddag. Til dette oppgjøret ser skadesituasjonen en liten smule lysere ut enn den gjorde mot slutten av kampen mot Bryne sist søndag.

Eirik Wollen Steen og Emil Kalsaas måtte begge forlate banen på Jæren og deretter stå over cupkampen på Kuventræ. I dag er de tilbake.

Det er ikke Martin Ueland. Han ble utvist mot Bryne og soner karantene. Erling Myklebust, Håkon Lorentzen og Stian Nygard er fortsatt skadet, så noe redusert er mannskapet fortsatt.

Fra sist seriekamp går Senai Hagos og Oliver Juul Jensen ut og blir erstattet av Jonas Vågen og Ryan Doghman. På benken sitter junioren Emmanuel Bangoura, kantspilleren som fikk sin debut på A-laget i onsdagens cupkamp. 

Det betyr dette mannskapet (etter draktnummer):

30 Idar Nordby Lysgård    
3 Eirik Wollen Steen  
4 Jonas Vågen 
5 Sindre Austevoll
6 Bjarte Haugsdal
7 Mats Thornes  
15 Emil Kalsaas  
16 Didrik Fredriksen 
17 Ryan Doghman    
19 Kristoffer Larsen 
29 Kristoffer Nesse Stephensen  

Benken:

1 Eirik Østgaard
10 Senai Hagos
12 Morten Gamst Pedersen
23 Erlend Hellevik Larsen
24 Oliver Juul Jensen  
54 Emmanuel Bangoura

Sogndal - Åsane har avspark på Fosshaugane klokken 15.00. Du kan se kampen direkte på Discovery+, Eurosport+ og TV 2 Play. 

Vi minner om hjemmekampen mot Grorud på Kristi Himmelfartsdag, torsdag 26. mai, klokken 18.00. Her håper vi på god støtte fra tribunene.

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: