Har skrevet treårskontrakt

19-åringen Jonas Eide Vågen og Åsane Fotball er enige om kontrakt ut 2022-sesongen.

Avtalen gir unggutten fra Vaksdal anerkjennelse for alt det harde arbeidet han har lagt ned siden han kom til klubben fra Dale IL sommeren 2015.

I fjor fikk han to A-kamper, og så langt i år er det blitt 17 kamper i cupen og serien for den allsidige spilleren. Trener Morten Røssland er glad for at de skal fortsette utviklingen sammen.

- Om noen hadde sagt for et par år siden at Jonas Vågen kom til å gjøre seg fortjent til en treårig avtale i Åsane sin A-stall, tror jeg faktisk jeg hadde stusset litt. Men gutten har tatt tak, vært enormt mottakelig for læring og utviklet seg til en viktig spiller for oss, roser treneren.

Neste steg blir å spille fast uke etter uke:

- Jonas har vel ti kamper fra start og seks som innbytter i serien så langt i år. Dermed er han allerede blitt en veldig viktig spiller. I perioden i sommer da mange etablerte spillere var ute med skader og karantener, sto han virkelig frem, fortsetter treneren.

Vågen er glad for å ha signert sin første proffkontrakt og synes det er kjekt at klubben tror på ham.

- Dette er et nytt steg for meg og et tegn på at Åsane har troen på meg. Det motiverer til hardt arbeid i fortsettelsen også, sier spilleren.

Han følte det begynte å løsne litt i fjorårssesongen og at utviklingen har fortsatt i år:

- Jeg har trent med A-gruppen i et års tid og tatt steg. Nå har jeg lyst til å bli enda mer dominerende og helst starte kamper hver uke, sier han.

Har du tro på OBOS-spill i Åsane neste år?

- Det kommer til å bli tett og jevnt resten av høsten, men vi har et godt lag, så alt er mulig, mener han.

Bli med på kamp

Lørdag klokken 14.00 venter Bærum på Myrdal. Seier vil bety ni poeng på de tre siste kampene og fortsatt kamp om opprykk.

Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: