- Har lagt Sandnes-kampen bak oss

Åsane er ferdig med Sandnes-kampen, men tar meg seg mye positivt inn til oppgjøret mot KFUM.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Åsane-trener Morten Røssland har opplevd mye på sidelinjen, men at laget hans skulle stå igjen med null poeng etter å ha styrt kampen og hatt bøttevis med avslutninger på mål mot Sandnes Ulf onsdag, det var i overkant tøft å fordøye.

- Det er nesten utrolig at vi taper den kampen. Vi er gode, vi skaper sjanser og de skaper lite. Da var det bittert å stå tomhendt tilbake, innrømmer han.

Nå er oppgjøret ferdig analysert, skuffelsen fordøyd og fokuset rettet inn mot søndagens oppgjør mot KFUM. Kampen vil på mange måter definere om Åsane kan se oppover eller nedover tabellen de neste ukene.

- Med seier vil vi være oppe i ryggen på «Kåffa» som akkurat nå er helt oppe på 5. plass. Vi har troen på tre poeng og på at vi fortsatt er ubeseiret på Åsane Arena etter tre kamper her, sier treneren.

Slik kjøper du billetter

Det er enkelt å kjøpe billetter på nettet og prisene er gode:

  • Voksne 150,-
  • Honnør / student 100,-
  • Barn 50,-

KJØP BILLETTER

Det er ledige plasser på hele hovedtribunen. Klikk deg inn på setekartet og plukk akkurat de plassene du ønsker. Uansett hva du velger er det glimrende sikt mot banen og tilgang på svært gode fasiliteter.

Siden vi setter så stor pris på engasjementet som de yngste har vist på de to første kampene, fortsetter vårt tilbud om gratisbilletter på Familietribunen til alle under 13 år og kun 25,- for ungdom 13-18 år. Voksne i følge med barn får 50 prosent rabatt og betaler 75,- på familietribunen. 

Velkommen på kamp søndag klokken 15.00.

Annonse fra Obos-ligaen: