Har åpnet salg av billetter på bortefeltet til Brann-kampen

Billettene til Brann-supportere på bortefeltet på Åsane Arena er nå lagt ut for salg.

Foto: Ann-Kristin Røsbø.

HELE DENNE TRIBUNEN utgjør bortefeltet til Brann-fans på kampen søndag 4. september. 

Kampen mellom byens to beste lag spilles søndag 4. september klokken 15.00.

Sist uke startet vi et internt salg til egne medlemmer og sesongkortinnehavere til det store lokaloppgjøret mot Brann søndag 4. september. Medlemmene ble gitt muligheten til å kjøpe rabatterte billetter på Familietribunen eller ordinære billetter på de andre tribunene, mens sesongkort-innehaverne kunne kjøpe flere billetter på Hovedtribunen om de ønsket det.

Det finnes (selvsagt) Brann-supportere blant våre medlemmer og sesongkort-innehavere også, og noen har derfor bidratt til at en del av den røde fan-skaren allerede har sikret seg adgangstegn til kampen.

Samtidig som det interne salget fortsetter, legger vi nå ut åpent salg på bortefeltet. Dette er nordre tribune på Åsane Arena, kortsiden mot barnehagen med inngang fra Myrdalsvegen. Der forventer vi totalt 700 Brann-fans på oppgjøret. Prisen er den samme for alle, 150,-.

KJØP BILLETTER PÅ BORTEFELTET HER

Det er 497 seter og resten ståplasser på feltet, men de fleste må regne med å stå når Brann-fansen inntar kortsiden, enten foran setene eller nede på bakken rett bak målet. Tribunen er sertifisert for 700 mennesker.

Det er satt av en borteseksjon på Hovedtribunen også, og vi ser heller ikke for oss at det blir noe problem om enkelte Brann-fans får tilgang på billetter blant Åsane-fansen på resten av tribunen. Når Åsane-medlemmer og sesongkort-innehaverne har sikret seg sine billetter på Hovedtribunen, blir alt av tilgjengelige billetter her lagt ut i åpent salg.

Det forventes over 3500 mennesker på et fullsatt Åsane Arena 4. september.

KJØP BILLETTER PÅ BORTEFELTET HER

Annonse fra Obos-ligaen: