Hammersland hattrick i 5-0 seier over Oppsal

Hammersland scoret hattrick og vi fikk to debutanter i 5-0 seieren over Oppsal

Åsane var revansjesugen før hjemmekampen mot Oppsal i dag etter det bittre hjemmetapet for Grorud sist. Det kom tydelig frem når Joakim Hammersland setter sin første allerede før minuttet av kampen er spilt.

Joakim blir spilt igjennom av Kristoffer Valsvik og fra skrått hold så setter Joakim Hammersland ballen mellom beina på keeper og det står 1-0 allerede etter 50 sekunder av kampen.

Det går ikke lang tid før Åsane setter sin andre scoring for dagen. Håkon Lorentzen spiller ballen ut til Jonas Vågen som har kommt opp fra sin backposisjon. Jonas slår ballen inn i feltet tilbake til Håkon Lorentzen som smeller ballen i det lengste hjørnet etter ett nydelig Åsane angrep og det står 2-0 etter 14minutter.

Etter den tidlige 2-0 ledelsen så detter Åsane litt nedpå og slipper Oppsal litt mer med i kampen igjen, men Oppsal kommer ikke til noen særlige sjangser foran Åsane målet.

To unge debutanter i den andre omgangen

Åsane har fullt kontroll i den andre omgangen, men det lar vente på seg før kampen blir punktert. Joakim Hammersland scorer sitt andre mål for dagen i det 72 minuttet når han blir tredd igjennom av Kristoffer Valsvik.

I det 78 minuttet så kommer det unge midtstoppertalentet Elias Brox inn for Jonas Vågen og får sin debut for Åsane. Elias gjør en god første kamp og er trygg og sikker i spillet sitt.

Rett etter byttet så fullfører Joakim Hammersland sitt hattrick med en skikkelig lekkerbisken av en scoring.  Han får mye rom på venstre siden av banen og drar seg innover før han avslutter fra 16 meter og dunker ballen i krysset bak keeper og årets andre hattrick for Joakim er i boks.

Martin Ueland fullfører kvelden med en heading etter en dødball i det 83 minuttet. Martin får stå alene i feltet og stanger ballen i nettet etter en godt slått corner fra Marius Bildøy.

I det 84 minuttet så får vi kveldens andre debutant på banen når Daniel Tørum erstatter Viljar Birkeland på høyre backen. Daniel gjør et godt innhopp de siste minuttene og viser seg godt frem for pupblikum på Myrdal i sin første kamp for A-laget.

Kampen ender 5-0 til Åsane og det er svært gledelig og se to unge debutanter som har vært med i Åsane i noen år endelig ta steget og får sine første minutter for a-laget.