Gir bort Åsane-drakt

En av tilskuerne på søndagens kamp får meg seg en Åsane-drakt hjem.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

I forbindelse med Barnekreftforeningens årlige FotballtrøyeFredag har vi i Åsane forsøkt å gi dette flotte og viktige tiltaket oppmerksomhet i sosiale medier.

Oppfordringen er klar: Bli med på laget og bli med i kampen mot barnekreft. Uavhengig av hvilket lag ditt fotballhjerte slår for, har vi bruk for ditt heiarop og din støtte.

GI DIN STØTTE!

  • Vipps 50 kr til 705404 eller støtt oss med et valgfritt beløp.

  • Da er du med på laget!

Dersom du oppdaget at du ikke hadde fotballdrakt på FotballtrøyeFredag, kan du bestille din egen Åsane-drakt i vår webshop til kampanjepris 449,-. Av inntektene på alle bestillingene vi får fra i dag av og en uke frem i tid gir vi halvparten videre til Kreftforeningen.

Det foregår også en draktauksjon på Facebook nå der en signert Åsane-drakt er en av mange fotballdrakter du kan legge inn bud på. Alle inntektene fra auksjonen går direkte til samme gode formål. Fredag formiddag var høyeste bud 450 kroner. 

Bli med på draktauksjon HER.

Én heldig Åsane-supporter kommer også til å få sin egen trøye uten å gjøre noe som helst. På søndagens kamp mot Stjørdals-Blink på Åsane Arena kommer vi til å trekke ut en heldig trøyevinner blant publikum.

Det finnes altså gode argumenter for å komme seg på kamp. Det er avspark 15.00 på søndag.

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: