Serieleder HamKam ble flere nummer for store for Åsane lørdag. Det endte 4-0.

I videovinduet over kan du se scoringene fra kampen.

Video fra Discovery.

Åsane var i realitet aldri i nærheten av poeng i oppgjøret.

Bortelaget HamKam kom best i gang i regnværet på Myrdal stadion lørdag. 1-0 lå i nettet etter at Kristian Eriksen scoret. Åsane lot HamKam få rom å boltre seg på, og Eriksens avslutning var presis og gikk i nettet.

Selv om Åsane ikke maktet å score i åpningsomgangen kom laget delvis med i kampen igjen. Nærmest utligning kom Joakim Hammersland da han banket til fra litt distanse etter 25 minutters spill. Bortelagets keeper klarte dessverre å slo ballen bort.

Sjanseløse etter pause

Bortelagets Jonas Enkerud var nær ved å sende laget sitt opp i 2-0 fem minutter før pause. Der slapp Åsane med skrekken.

2. omgang ble vanskeligere enn den første. Åsane hadde mye ball, men spilte mot et forsvar som lå kompakt, og som kontret med god presisjon og fart så fort de hadde sjansen. Med to HamKam-scoringer etter 72 og 76 minutter var løpet kjørt og kampen tapt.

Neste Åsane-kamp er allerede førstkommende onsdag når laget reiser til Grimstad for å møte Jerv. Deretter er det hjemmekamp mot Aalesund på Myrdal lørdag om en uke.

FAKTA

Åsane - HamKam 0-4 (0-1)

Myrdal stadion. OBOS-ligaen. Tilskuere: 250. Dommer: Christian Moen (Løvenstad). Gult kort: Senai Hagos (Åsane):

0-1: Kristian Eriksen (16.)
0-2: Thenolius Bair (65.)
0-3: Emil Sildnes (72.)
0-4: Aleksander Melgalvis (76.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Bjarte Haugsdal, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Jonas Fredriksen fra 76.), Martin Ueland - Stian Nygard, Didrik Fredriksen (Senai Hagos fra 82.) - Emil Kalsaas (Erlend Hellevik Larsen fra 64.), Håkon Lorentzen, Sondre Auklend (Ryan Doghman fra 76.) - Joakim Hammersland (Jonas Vågen fra 76.).