Gikk på en ny hjemmesmell

Aalesund påførte Åsane et sviende 6-1-nederlag på Myrdal lørdag.

Se sammendrag med scoringer over.

Video fra Discovery.

Oppgjøret mot en av opprykksfavorittene i OBOS-ligaen ble aldri spennende, og det til tross for at Håkon Lorentzen sendte Åsane i ledelsen 1-0 før publikum hadde rukket å sette seg på tribunen.

Etter 17 minutter var bortelaget ajour, og derfra og ut fikk Åsane en leksjon i effektivt angrepsspill.

Det sto 4-1 til pause, og etter hvilen kontrollerte Aalesund kampen. Åsane kom på noen småvisitter, men klarte aldri å starte opphentingen.

Dermed kunne 100 bortesupportere juble på tribunen over en komfortabel seier. For Åsane ble det nederlag for tredje kamp på rad etter å ha møtt lag nummer én, to og tre i ligaen i de siste kampene.

Fortsettelsen blir heller ikke enkel, med kamper mot Ranheim og Sogndal de to neste ukene.

FAKTA

Åsane - Aalesund 1-6 (1-4)

OBOS-ligaen. Myrdal stadion. 375 tilskuere. Dommer: Martin Berg (Hunstad). Gult kort: Martin Ueland, Emil Kalsaas (Åsane), Erikson Spinola Lima, David Olafsson (Aalesund).

1-0: Håkon Lorentzen (2.)
1-1: David Olafsson (17.)
1-2: Kristoffer Ødemarksbakken (24.)
1-3: Sigurd Haugen (31.)
1-4: Sigurd Haugen (40.)
1-5: Torbjørn Kallevåg (78.)
1-6: Isak Dybvik Määttä (88.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Bjarte Haugsdal, Sindre Austevoll (Emil Kalsaas fra 39.), Eirik Wollen Steen, Jonas Vågen (Senai Hagos fra 60., Erlend Hellevik Larsen fra 69.) - Didrik Fredriksen, Martin Ueland - Stian Nygard, Håkon Lorentzen, Sondre Auklend - Joakim Hammersland.