G19 slo tilbake med storseier

Både G19, G16 og G16-2 laget målshow sist uke. Resultatene viser utvikling.

BILDE ØVERST: G19 klare til avspark. Bildet er tatt i sammenheng med en tidligere kamp. Foto: Jonny Kleppestø  

G19

Åsane - Nymark 8-0

1-0: Emil Jaf (Bjørn Dirdal)
2-0: Bjørn Dirdal (Sivert Mæhle)
3-0: Emil Jaf (Sivert Mæhle)
4-0: Emil Jaf (Bjørn Dirdal)
5-0: Emil Igelkjøn (Tobias Sagstad)
6-0: Sivert Mæhle
7-0: Emil Igelkjøn (Tobias Sagstad)
8-0: Patrick Wik (Tobias Sagstad)

- Vi møtte en motstander vi var bedre organisert enn og fikk nytte for dette. Vi fikk et stort mellomrom, noe vi klarte å utnytte for å skape flere farligheter. Det tok derimot 31 minutter før vi klarte å score det første målet, og vi klarte å få to mål til før pause.

- I 2. omgang tok vi tak i kampen med en gang, og med tre tidlige scoringer klarte vi å drepe kampen. Vi er veldig fornøyde med en god seier og prestasjon. Flere enkeltspillere sto også godt frem og vi klarte å holde nullen, oppsummerer trener Håvard Lilletvedt.

Startellever + benk: Kasper Kleppestø, William Veivåg, Tord Endresen, Patrick Wik, Sindre-Emil Dyrstad, Håkon Hodnefjell, Bjørn Dirdal, Tobias Sagstad, Sivert Mæhle, Olav Hauge, Emil Jaf + Vegard Raaen, Mathias Angeltvedt, Kristian Pallesen Knudsen, Emil Igelkjøn, Jonas Ericsson.

Terminliste og tabell for G19 her

G16

Åsane - Marikollen 9-0

1-0: Marcin Kantor (Stian Mjelde)
2-0: Simen Fløgstad (Adam Bachmann)
3-0: Jon Berisha (Adam Bachmann)
4-0: Jon Berisha (Miliam Stahl)
5-0: Jon Berisha (Stian Mjelde)
6-0: Jon Berisha (Stian Mjelde)
7-0: Jon Berisha (Tobias Etim)
8-0: Stian Mjelde (Simen Fløgstad)
9-0: Jon Berisha

- Vi møtte en motstander som vi visste kom til å ligge lavt og vente på at vi skulle gjøre feil. Derfor hadde vi fokus på tålmodighet i bearbeidingen og et aggressivt gjenvinningspress ved balltap. Vi dominerte banespillet i alle spillets faser og vant kampen fortjent.

- Til tross for dette brant vi store sjanser, og i jevnere kamper i fremtiden må vi være flinkere til å ta vare på mulighetene. Guttene skal derimot ha skryt for at de klarte å dominere kampen og at de var lojale til spillestilen. Det er slik vi må spille for å ta de stegene vi ønsker, oppsummerer trener Dinogen Uruthiran.

Startelleverer + benk: Mads Rylandsholm, Johannes Kloster, Miliam Stahl, Simen Fløgstad, Aleksander Dahlberg, Adam Bachmann, Markus Underhaug, Stian Mjelde, Marcin Kantor, Mathias Øvreberg, Jon Berisha + Tobias Etim, Sander Jacobsen, Nicholas Kvamme.

Terminliste og tabell for G16 her

G16-2

Åsane - Arna Bjørnar 7-0

1-0: David Debelec
2-0: David Debelec
3-0: Fredrik Greve
4-0: David Debelec
5-0: Theo Taule
6-0: Alexander Mæland
7-0: Andreas Fosse

- Vi kjørte på fra start med et bra tempo i ball, og vi var gode i gjenvinningen. Vi satte også et godt høyt press, noe som resulterte i fire raske mål. Vi falt så litt nedpå og lot AB komme mer inn i kampen, men sto godt imot.

- I 2. omgang var vi flinkere til å være tålmodige i bearbeidingen og avsluttet kampen i god stil. Vi har litt å jobbe med i kvaliteten i pasningene, men alt i alt er vi fornøyde med resultatet, oppsummerer trener Christian Klanderud.

Startellever + benk: Trym Brønlund, Sander Lie, Lukas Kvamme, Arian Søyland, Tobias Storla, Fredrik Greve, Herman Aas, David Debelec, Adrian Debelec, Andreas Fosse, Andreas Eliassen + Jesper Mydland, Theo Taule, Alexander Mæland, Christian Fosse, Marius Landquist, Lukas Lorentz.

Åsane - Fri 4-0

1-0: David Debelec
2-0: Fredrik Greve
3-0: Lukas Kvamme
4-0: Andreas Fosse

- 1 omgang var preget av at motstander lå seg lavt. Vi slet med å flytte ballen i starten av omgangen og gjorde en del unødvendige feil. Vi klarte derimot å jobbe oss inn igjen og avsluttet omgangen med 2-0-ledelse. Andreomgangen var betydelig slappere, men vi klarte å score to mål og avgjøre kampen til 4-0, sier trener Christian Klanderud.

Startellever + benk: Trym Brønlund, Sander Lie, Lukas Kvamme, Lukas Lorentz, Marius Landquist, Fredrik Greve, Christian Fosse, Adrian Debelec, David Debelev, Andreas Fosse, Andreas Eliassen + Tobias Storla, Theodor With, Alexander Mæland, Herman Aas, Emil Søraas, Theo Taule, Linus Hatlebrekke.

Terminliste og tabell for G16-2 her

G14

Åsane - Eidsvåg 2-3

0-1:
1-1: Selvmål
2-1: Herman Hole (Joakim Aasen)
2-2:
2-3:

- 1. omgang var preget av at vi hadde mye ball, mens motstander var mer direkte og søkte lengderetning. Vi slapp inn det første målet fordi vi ikke klarte å få kontroll over ballen etter å ha avverget en bakromspasning fra motstander.

- Utover i omgangen løste vi bakromspasningene bedre og vi klarte å snu kampen til 2-1 til pause. I 2. omgang var vi slurvete og spilte på oss mange brudd, noe Eidsvåg klarte å utnytte og snudde kampen.

Startellever + benk: Nikolai Mo, Philip Hirth-Andersen, Jacob Begall, Fredrik Aasen, Marius Hansen, Simen Brudvik, Nikolai Brandtun, Sigurd Skage, Sjur Unneland-Humborstad, Herman Hole, Joakim Aasen + Edvin Muhic, Magnus Solvi-Neverdal, Viggo Frostad, Håvard Espeland, Alexandru Szamboti, Jakob pletten, Dennis Vervik.

Åsane - Bjarg 2-5

0-1:
1-1: Magnus Solvi-Neverdal
2-1: Joakim Aasen
2-2:
2-3:
2-4:
2-5:

- I 1. omgang var vi fullt på høyde med et godt Bjarg-lag. De fikk et straffespark tidlig i kampen, men vi tok over gradvis. Etter hvert klarte vi å løse det høye presset til Bjarg, og det resulterte i to flotte mål.

- Dessverre klarte Bjarg å snu kampen igjen etter noen enkle feil fra oss. Etter pausen la de seg lavere og vi slet med å spille av det lave presset. De var dyktige på kontringer og sto godt i det lave presset. Kampen endte til slutt 5-2 til Bjarg, og vi fikk noen gode svar på hvor vi må forbedre oss i frispillingen mot et lavt press, sier trener Ole Morten Kristiansen. 

Startellever + benk: Nikolai Mo, Jakob Begall, Håvard Espeland, Fredrik Aasen, Philip Hirth-Andersen, Dennis Vervik, Nikolai Brandtun, Viggo Frostad, Magnus Solvi-Neverdal, Edvin Muhic, Joakim Aasen + Simen Brudvik, Sigurd Skade, Jakob Pletten.

Terminliste og tabell for G14 her

Annonse fra Obos-ligaen: