G19 NM: Åsane - Arna-Bjørnar: 13-0 (5-0)

På søndag spilte Åsane G19 NM kamp mot Arna-Bjørnar. Fokuset til Åsane var å gjøre arbeidsoppgavene på 100%.

Det viste seg tidlig at det var litt forskjell på lagene. Etter 4min gikk Åsane opp i 1-0 hvor Amund finner Nikolai Brendøy i bakrom med en fin stikker. 2-0 kom etter 10min igjen ved Brendøy den gang fikk han en enkel oppgave med å heade ballen imål fra 2meter etter Torjus sitt skudd gikk i tverrligger og returen landet på hodet til Brendøy.  3-0 kom etter 12min ved Amund etter Simen slår en kort corner til Amund som finter motspiller før han skyter nede i nærmeste hjørne. 4-0 kommer etter at Vikedal viser fint overblikk og finner Torjus i bakrom på høyre siden som avslutter fint nede i motsatt hjørne for keeper. 5-0 kom ved Luka som header ballen i bue over keeper på et fint innlegg av Oliwier. Det ble og pause resultatet.

Praten i pausen gikk på å holde intensiteten i aksjonene opp og ikke falle nedpå. 6-0 kom etter 52min ved Oliwier som ekspederer innlegg fra venstresiden av Edvin i mål. 7-0 kom i 55min Brendøy som setter retur fra keeper på skudd fra Luka. 8-0 kom 56min ved Brendøy som blir spilt alene med keeper etter at en Arna-Bjørnar spiller er uheldig og spiller han gjennom. Der gjør Brendøy ingenfeil og avslutter klinisk. 9-0 etter 65min ved Johan etter et pent angrep. Vikedal trer gjennom ledd til Finnøy som spiller Abdishakur i bakrom som uegoistisk spiller på tvers til Johan som triller ballen i mål.

10-0 kom ved Finnøy etter 68min. Edvin blir spilt gjennom gjør en finte før han avslutter på keeper, returen setter Finnøy kontrollert i mål. 11-0 kom igjen ved Finnøy etter 76 min hvor Luka ser en åpning som spiller han alene med keeper. Pen avslutning av Finnøy. 12-0 ved Oliwier etter 84min hvor Brandtun legger inn etter en corner og Oliwier stusser ballen i mål. 13-0 ved samme spiller kom i kampens siste minutt hvor Johan legger inn fra venstre hvor Oliwier header ballen i mål.

Lag: Julian Marøy ( Mats Eliassen 45min) Fredrik Aasen ( Johan Lie 45min) Markus Aas Bergstrøm,  Magnus Vikedal, Torjus Frøland ( Sander Dale 60min), Tobias Gjeraldstveit Mørkve (Abdishakur Bile Mohamed 60min), Simen Brudvik (Luka Aaker Saldanha 42min), Amund Fossum Sundsøy ( Edvin Muhic 45min), Nicolai Emil Brendøy Neppelberg ( Lukas Finnøy 60min), Oliwier Artur Rybicki

1-0: Nicolai Emil Brendøy Neppelberg

2-0: Nicolai Emil Brendøy Neppelberg

3-0: Amund Fossum Sundsøy

4-0: Torjus Frøland

5-0: Luka Aaker-Saldanha

6-0: Oliwier Artur Rybicki

7-0: Nicolai Emil Brendøy Neppelberg