Fotball-NM: Fana - Åsane

Torsdag blir det 2. runde i NM for Erling Myklebust og Åsane. Motstander er Fana og kampen spilles på Nesttun Idrettsplass. Åsane slo ut Loddefjord i første runde av cupen. I det oppgjøret ble Myklebust matchvinner.

Åsane er sulten på revansje etter det sure tapet i serien mot Fredrikstad. Spillerne sikter seg inn mot 3. runde i cupen, men Fana spiller bra i tredjedivisjon og cup er cup.

Fana spilte en høydramatisk kamp mot rivalen Bjarg i første runde av NM. En sluttspurt sikret at klubben snudde kampen og avanserte.

En viktig spiller for Fana er 30 år gamle Tim Nilsen. Angrepsspilleren har en fargerik fotball-CV. Han har spilt for en rekke klubber lokalt, nasjonalt og utenfor landegrensene.

Åsane vant 3-2 borte mot Loddefjord i første runde av NM. Erling Myklebust vet også hvor målet står. Spissen fra Karmøy ble matchvinner i det oppgjøret.

Myklebust Loddefjord.jpg
MATCHVINNER I FØRSTE RUNDE: Erling Myklebust sikret avansement i cupen. Nå jakter spissen på flere mål.

Morten Røssland tar med seg en sterk tropp til Nesttun. De er klare og påskrudd til dette oppgjøret. 

Kampen blir et avbrekk fra serien. De håper at mange tar turen til Nesttun Idrettsplass for å støtte og heie laget frem mot neste runde i NM.

Kampen vises på Direktesport. Avspark er klokken 18.00.

Seriekamp på søndag

Allerede på søndag er det ny seriekamp for våre menn. Da kommer Kongsvinger på besøk til Åsane Arena. KIL ligger på en tredjeplass på tabellen. De oransje har hatt mye stolpe ut, men vil ha sin første seier for sesongen på søndag.

Det mobiliseres i supportermiljøet. Her må alle bidra for å hjelpe laget mot tre viktige poeng.

Det skal bli Åsane-tog fra Egon Horisont cirka klokken 14.30 på søndag. Før det lader man opp med god mat og drikke - her står det sosiale i fokus. Takk til Egon Horisont.

Møt opp og still i oransje - Vi går for alle poengene mot laget fra de dype skoger.

Kjøp billett til Åsane - Kongsvinger HER. Kampstart er klokken 15.00 og dørene åpnes én time før.

Vi é Åsane!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: