Fortsetter oppkjøringen med kamp mot Brann

Lørdag ble det 1-1 mot Viking. Onsdag skal Åsane øve mot eliteseriemotstand fra Brann.

Kampen i Stavanger var den første av et fåtall kamper Åsane rekker å spille før seriestart 15 mai. Det ble en fin gjennomkjøring der Håkon Lorentzen scoret Åsanes mål.

Onsdagens kamp mot Brann har avspark klokken 17.00 og skal spilles over 2 x 30 minutter for å unngå at totalbelastningen blir for stor på spillerne. Begge lagene skal i aksjon igjen allerede til helgen.

Kampen spilles på Myrdal, men Brann er «hjemmelag» og står for den praktiske gjennomføringen. På Stadion vurderer de om et begrenset antall partoutkort-innehavere skal få være til stede på kampen. Det blir ikke åpent salg, og Åsane har ikke tilgjengelige billetter.

Pressefolk må søke akkreditering via Brann.

De to lagene skal møtes til ny kamp på 2 x 45 minutter søndag 2. mai. Det er Branns siste kamp før seriestart, mens Åsane trolig får tid til enda en match før det braker løs.

Sesongkortsalget til Åsanes hjemmekamper i OBOS-ligaen pågår nå. Det selges et begrenset antall kort grunnet restriksjonene som er under Covid-19.