Før oppgjøret mot KFUM Oslo

Søndag er det hjemmekamp mot KFUM Oslo. Åsane har spilt bra, men fått dårlig betalt. Nå jakter klubben på sin første seier. Eirik Wollen Steen er krystallklar etter åpningen av sesongen. - Det er noe av det beste vi har gjort på veldig lenge – kanskje på flere år.

Åsane Fotball ligger på en 12. plass i Obos-ligaen etter tre spilte kamper. Nå venter man på den første seieren. Den kan forhåpentligvis komme hjemme mot KFUM Oslo. Vi står med to poeng etter tre serierunder. Prestasjonene har vært gode - laget har tatt steg. 

Oppgjøret mot KFUM Oslo starter klokken 15.00 på søndag. Sikre deg billetter HER.

Foto/hovedbildet: Odd Løvset/Hordalandsfotball

KFUM Oslo har fått en dårlig start på sesongen - og ligger sist på tabellen. De spilte 1-1 hjemme mot Sogndal i den første serierunden. I bortekampen mot Raufoss tapte de 4-0 og så tapte de hjemme mot serieleder Ranheim med 1-0.

Men det blir ingen "walk in the park"  for Åsane Fotball.

- Vi møter noe helt annet enn det vi har møtt tidligere, tror jeg. De er nok mer spillende og mer lik oss. Her må vi være skjerpet! Vi ønsker å sikre oss tre poeng - for både publikum og klubben, sier Eirik Wollen Steen.

Erik Wollen Steen profilbilde.jpg
KLAR FOR KAMP: Wollen Steen er tilbake fra skade - Nå sikter Åsane seg inn mot seier mot KÅFFA. Foto: Lene Fossdal

Veteranen er tilbake etter skade. Nå har han fått trent godt - og fikk et innhopp i bortekampen mot Hødd i forrige serierunde. Fra sidelinjen har han latt seg imponere av lagkameratene.

- Det høres nok helt sykt ut, men det er veldig kjekt å se at vi har levert god fotball i de to første serierundene. Det er noe av det beste vi har gjort på veldig lenge – kanskje på flere år, sier en krystallklar Wollen Steen - og legger til.

- Det er ikke gøy å stå på sidelinjen, men det er flott å se at man har respondert på det vi har trent på. Vi har tatt steg og det skal vi fortsette med.

Ny giv?

- Vi har fått inn nye spillere som har tatt nivået bra. Det har skapt mye energi og vi har en bedre treningsgruppe. Vi har flere som er på trening, flere som klarer å holde høyere kvalitet på trening, og så har vi utviklet oss i alle faser.

Hva da?

- Vi har klart å mure litt igjen, vi er gode i eget boksspill, vi er fortsatt god i frispillingen - og er mange hakk opp i presspillet. Vi er egentlig bedre i alle faser. Vi jobber bedre, det er bedre stemning, bedre samhold, mer energi og flere smil på folk, smiler 29-åringen

Hjemmekamp mot KFUM Oslo - Her må folk møte opp?

- Ja, folk må komme. Gi gass og kom på kamp. Nyt det og bidra fra tribunen. Smitt over energi på publikum og spillerne, oppfordrer forsvarsspilleren.

Da har Wollen gitt deg en knakende god oppfordring - Kom på kamp og støtt laget. 

Kjøp billett HER!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: