FØR KAMPEN: Trenger tolvte mann

Søndag smeller det på Åsane Arena. Våre menn sikter seg inn mot årets første seier i serien. En spiller som har stått opp og frem i år er Håkon Sjåtil. - Møt opp på kamp. Det er alltid viktig å ha den tolvte mann i ryggen, sier vingbacken.

Det har blitt mye stang ut for Åsane denne sesongen. Laget har spilt godt, men ikke fått uttelling på sjansene. Stemningen er god og laget er klare til ny dyst. Nå skal seieren komme i OBOS-ligaen.

- Det hjelper at vi spiller bra fotball, men det er ikke lett når vi taper kamper med ett mål. Vi jobber hardt for å få bedre uttelling og flere poeng. Det kommer, sier Sjåtil.

Sjåtil kom til Åsane i august i fjor. Da ble det lite spilletid, men nå har han spilt stort sett alt av kamper i år.

Sjåtil Mjøndalen Singh.jpg
SJÅTIL PÅ HUGGET: Vingbacken har bidratt godt denne sesongen. Nå venter Kongsvinger på søndag. Foto. Bjørn Marstrøm/Hordalandsfotball.

- Jeg spilte ikke så mye i fjor, men nå er jeg veldig fornøyd. Det er også veldig gøy å spille i den posisjonen. 

I generalprøven mot Bryne fikk Sjåtil sitt første mål for Åsane. Det målet har bidratt mye med tanke på selvtilliten.

- Det var en bekreftelse på at det jeg gjør fungerer på dette nivået. Bryne er jo et OBOS-lag - så det hjalp på selvtilliten min. Nå har det ikke blitt målpoeng i sesongen, med det skal komme.

Nå trenger laget å få støtte fra publikum. Sjåtil har følgende oppfordring til alle med hjertet i Åsane.

Sjåtil mot KFUM.jpg
Foto. Ann-Kristin Røsbø/Hordalandsfotball.

- Vi håper at så mange som mulig møter opp til denne kampen. De som kommer må lage så mye lyd som mulig. Det hjelper oss spillere. Det er alltid digg å ha tolvte mann i ryggen, sier Sjåtil.

Åsane har vært mye på reisefot i mai og spilt mange kamper. Nå ser man frem mot kampen på søndag.

- Det blir godt å få en hjemmekamp nå. Vi har vært mye på reise i det siste - og vi gleder oss å få Kongsvinger og Vegard Moberg på besøk til Bergen, sier Morten Røssland.

Da er det bare å hive seg rundt. Mange mobiliserer og flere samles på Egon Horisont før kampen. Klokken 14.30 blir det Åsane-tog til Åsane Arena. De som er med der - og kledd i oransje kommer gratis inn på Familietribunen. Bli med du også! 

 Her kan du sikre deg billett til oppgjøret mot Kongsvinger.

Vi é Åsane!

Annonse fra Obos-ligaen: