For en opphenting!

Åsane scoret tre mål på de siste minuttene å vant 3-1 over Kongsvinger!

Det var ikke mye som klaffet for Åsane de første 85 minuttene i dagens kamp mot Kongsvinger på Myrdal, men de siste fem minuttene pluss tilleggstiden så smalt det skikkelig.

Åsane fikk to muligheter tidlig i kampen der Bruun-Hanssen var nærmest når han headet like over mål etter et frispark. Etter dette så kladdet det mye for de oransje og Kongsvinger tok ledelsen etter 19 minutter. Den ledelsen holdt de helt til det gjenstod fem minutter av kampen. Da fikk Åsane spillet sitt plutselig til å sitte.

For en snuoperasjon de siste fem minuttene!

Det hele startet med Tomas Kristoffersen som dunket inn et frispark fra 19 meter i det 85 minuttet. Kongsvinger sin keeper var på ballen, men klarte bare å slå den i nettveggen på målet. Det målet fungerte som en vitamin innsprøytning for resten av Åsane laget.

I det første minuttet av tillegstiden så slår Kristoffersen corneren fra høyre inn i feltet. Ballen pakker inne i feltet før Magnus Bruun-Hanssen får hodet på ballen å header den tilbake i det lengste hjørnet og sender Åsane opp i ledelsen på overtid!

Tre minutter på overtid er det nære på for Kongsvinger, men en god redning fra Borger Thomas i Åsane målet hindrer Kongsvinger fra å redusere. Minuttet seinere så snapper Håkon Lorentzen ballen fra  en Kongsvinger forsvarer og alene med keeper gjør Lorentzen ingen feil å fastsetter sluttresultater til 3-1.

Det er en fantastisk måte å vinne fotballkamper på, begynner Mons Ivar Mjelde før han fortsetter:

-Litt treg start og Kongsvinger var bedre enn oss i den første omgangen og leder fortjent til pause. Vi gjør noen endringer for å komme inn i kampen igjen, men scoringen lar jo vente på seg. Når vi får 1-1 scoringen fem minutter før slutt så lever jo sjansen. Da syns vi at Kongsvinger blir baktunge og trøtte. Jeg syns at innbytterne som kommer inn er med på å gi laget ny energi. At vi får 2-1 og kjemper inn 3-1 på slutten er strålende gjort. Vi gleder oss over tre nye poeng og en vanvittig god snuoperasjon mot Kongsvinger i dag, sier Mons Ivar Mjelde