Florø-keeper har signert for Åsane

Den danske målvakten Mark Jensen har skrevet under for Åsane.

23-åringen har voktet målet til Florø i halvannet år. I går kom han til Bergen for å gjennomgå medisinsk sjekk og i dag slutter han seg til Åsanes A-stall der han vil utgjøre et meget sterkt keeperteam sammen med Eirik Østgaard (35) og Thomas Hille (22).

Jensen kjenner Åsane godt - og Åsane kjenner Jensen godt. Florø var motstander i fjorårets PostNord-liga, der Jensen holdt nullen i begge kampene. Lagene møttes også i treningskamp på Myrdal rett før årets sesong, en kamp Florø vant 4-3 (Jensen slapp inn ett).

Avtalen er ut 2022, og Jensen ser frem til å bli en del av de oransje på Myrdal.

Til Åsane for å utvikle seg

- Jeg tiltrekkes av Åsane som en spennende klubb i stor utvikling. Her kan jeg ta steg. Spillestilen tiltaler meg også. Jeg har sett de fire-fem siste kampene på TV og er blitt veldig imponert, sier keeperen.

Trener Morten Røssland er nøye med å understreke at han er svært tilfreds med dagens målvakter og deres prestasjoner og utvikling.

- Når vi forsterker oss med enda en keeper forventer vi at kvaliteten på treningene øker, at målvaktene vil utfordre hverandre på en positiv måte. Vi vil også være bedre rustet dersom vi skulle få skader i et tett kampprogram, forteller han.

Mark Jensen er en veldig verbal keeper. Han er også sterk med ballen i beina, noe som er en forutsetning for å beherske det publikum nå kjenner som Åsane-fotball.

- Som keepertype mener vi Mark er ideell for oss. Vi gleder oss over at han valgte Åsane, konkluderer Røssland.

Mark Jensen blir spilleklar for Åsane når overgangsvinduet åpner 8. september.

Annonse fra Obos-ligaen: