Flaktveit IK er gjester på Start-kampen

Store og små fra Flaktveit IK er Åsane sine spesialinviterte gjester på årets første kamp i OBOS-ligaen.

Foto: Ann-Kristin Røsbø.

Tribunen på bildet over kommer til å få besøk av masse glade barn fra Åsane Fotball og Flaktveit IK på mandagens kamp.

Mandag 4. april kommer Start på besøk til Åsane Arena med kampstart klokken 18.00. Til oppgjøret er ALLE Flaktveit sine spillere på ulike alderstrinn, uavhengig av hvilken idrett man tilhører, alle klubbens trenere på ulike alderstrinn, samt klubbens styre og øvrige ledere invitert på kamp.

Målet er å gi de en god opplevelse og sørge for at Åsane Arena ikke bare er til glede for Åsane Fotball, men for alle som driver idrett i bydelen.

Slik er programmet:

16.30: Faglig innhold for trenerne i barnefotballen i Flaktveit. Tema: «Hva skal vi trene på i barnefotballen?». Fra Åsane er det sportssjef Kåre Ingebrigtsen og utviklingssjef Hiep Tran som deler av sin erfaring og kompetanse. Forhåndspåmelding. Billett til kampen er inkludert.

Flaktveits øvrige ledere/styre er også invitert på kampen. De blir gjester hos Åsane i Speilsalen i 2. etasje før kamp og i pausen. Åsane spanderer kampbilletten.

18.00: Kampstart Åsane - Start.

Barn fra 0-12 år kan hente ut gratisbilletter på Familietribunen. Klikk på denne lenken, velg Familietribunen. Her kan man hente ut ønsket antall gratisbilletter. Ungdommer betaler 25,- og foreldre i følge med barn får kjøpe billetter til 75,- på samme tribune.

Øvrige medlemmer i Flaktveit IK som ønsker å sitte på hovedtribunen betaler halv pris, kr 75. Informasjon om hvordan man kjøper disse billettene er sendte direkte til klubben.

13 barn fra Flaktveit gutter 9 får være maskoter. De vil bli presentert for publikum før kamp og følger Åsane-spillerne på banen ved innmarsj. Vi oppfordrer alle fra Flaktveit om å stille i eget klubbtøy (drakt eller treningstøy).

For mer informasjon om arrangementet, kontakt Mathias Låstad på tlf 406 22 995 eller epost [email protected].

Saken fortsetter under bildet.

Åpningskamp Sogndal Foto Røsbø publikum familietribunen.JPG
VI GLEDER OSS til å ta imot fotballglade barn og ungdommer på Familietribunen på mandag.

Andre klubber i bydelen som ønsker å gå på kamp på Åsane Arena er selvsagt velkommen. Det er alltid spesialpriser på Familietribunen.

I løpet av sesongen får alle klubber spesialtilbud med mulighet for å være maskoter eller ta del i et faglig innhold før kamp. Det samme gjelder selvsagt spillere fra Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer.

Velkommen til Åsane Arena!

Annonse fra Obos-ligaen: