Fjordkraft blir Åsane-partner

Til morgendagens kamp blir kraftgiganten Fjordkraft å se på drakten til Åsane.

KRISTOFFER VALSVIK avbildet i Åsane-drakten der Fjordkraft fra nå av er godt synlig på brystet.

To oransje aktører med vind i seilene har funnet hverandre. Det første synlige beviset på dette blir Fjordkraft sin inntreden på drakten til Åsanes A-lag fra og med kampen mot Ullensaker-Kisa onsdag.

Avtalen strekker seg i denne omgang ut 2022, en periode på drøyt to år. I samme periode skal Åsane flytte inn på ny stadion og etablere seg innenfor norsk toppfotball.

- Åsane er inne i en spennende tid og kan gjøre sin beste sesong noensinne. Realiseringen av ny stadion med fine fasiliteter vil gjøre Åsane enda viktigere for topp- og breddefotballen i Bergen i tiden fremover, sier sponsorsjefen i Fjordkraft, Stian Madsen.

Liker satsingen

Han liker satsingen, som er offensiv og kontrollert, og der Åsane satser både på topp og bredde.

- Vi ønsker å samarbeide med Åsane fordi det satses friskt både i og rundt klubben. Det er heller ingen ulempe at både Fjordkraft og Åsane er oransje. Vi ser frem til et godt samarbeid og en spennende sesonginnspurt, fortsetter Madsen.

Åsanes salgs- og markedssjef, Atle Berntsen, forteller at Fjordkraft har vært ønsket som en større partner i klubben over lang tid. Han er glad for at timingen omsider var rett for begge parter.

- Fjordkraft har godt omdømme, er offensive og flinke til å utvikle produktene sine. Det viser de blant annet med satsingen på Fjordkraft Mobil. For oss blir de et forbilde for det arbeidet vi selv har startet på med klubb- og anleggsutvikling, sier han.

Nyheten om Fjordkrafts engasjement i Åsane kommer kort tid etter at Tertnes Holding gikk inn som ny generalpartner. Berntsen opplever stor positivitet rundt klubben for øyeblikket.

- Uten tvil. Interessen er økende, og vi opplever at bedriftene har fått øynene opp for det arbeidet vi gjør her ute, og ikke minst for hvilke muligheter vi har til å lykkes sammen med næringslivet på Åsane Arena, forteller han.

Fjordkraft

  • Fjordkraft leverer strøm til privatkunder og bedrifter over hele Norge. 1,8 millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten, fordelt på cirka 900 000 strømleveranser. Det gjør Fjordkraft til det største sluttbrukerselskapet i strømmarkedet.

  • Fjordkraft er også Norges største leverandør av mobiltelefoni uten eget nett og tilbyr solceller og hjemmeladere for elbil.

  • Konsernet har kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo, Stavanger og på Sortland, Vinstra, Hamar og Kongsvinger. Hovedkontoret ligger i Fyllingsdalen, Bergen.

  • I 2019 omsatte Fjordkraft-konsernet for 7,1 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA (Fjordkraft) ble børsnotert 21. mars 2018.

  • Fjordkraft ble tildelt FNs klimatiltakspris i 2018.

  • 29. oktober ble det klart Fjordkraft kjøper strømleverandøren Switch Nordic Green AB. Fjordkraft-konsernet blir dermed eier av en strømleverandør med etablert virksomhet i Sverige og i Finland som et utgangspunkt for en nordisk satsing.

Annonse fra Obos-ligaen: