Fikk det enkelt mot Øygarden

Et Åsane-lag som aldri trengte å hente frem sitt aller beste slo Øygarden 3-1.

Klikk på videovinduet over for å se høydepunktene fra kampen.

Med seieren er de oransje oppe i 28 poeng i OBOS-ligaen, og dermed kan de største pessimistene slutte å se nedover på tabellen. De er 14 poeng ned til Øygarden på nedrykksplass.

I stedet er media og enkelte superoptimister begynt å snakke om spill i Eliteserien...

Internt handler det fortsatt om en kamp av kampen og utviklingsfokus uke for uke.

Kampen mot Øygarden var ikke noen stor oppvisning, men en trygg og forholdsvis enkel seier til tross for at bortelaget tok ledelsen 1-0 på straffe ved Bjarte Haugsdal.

Sindre Austevoll stanget 1-1 i nettet etter dødball fire minutter før pause. Deretter sto Stian Nygard bak et glimrende forarbeid som ga Kristoffer Valsvik muligheten til å dundre 2-1 i nettet rett før hvilen.

Kjører e-tron i en uke

Da OBOS-ligaens toppscorer Henrik Udahl lurte inn 3-1 etter 74 minutters spill var kampen i realiteten over. Åsane hadde et voldsomt ballinehav og seieren var aldri truet.

Saken fortsetter under bildet av målscorer Kristoffer Valavik:

Valsvik mot Øygarden

Kristoffer Valsvik ble kåret til Åsanes beste spiller og sikret seg dermed retten til å disponere en lekker Audi e-tron fra kampsponsor Møller Bil Minde den neste uken. Dette ble behørig markert av lagkameratene i jubelscenene i garderoben etter kampen.

Neste oppgjør er allerede fredag, borte mot Ranheim. Deretter kommer Raufoss til Myrdal kommende mandag klokken 16.00.