Family Sports Club gir talentene en bedre treningshverdag

Åsane og Family Sports Club viderefører samarbeidet. Nå skal klubbens fremste talenter få glede av å trene på senteret.

Foto: Family Sports Club.

A-lagsspillerne i Åsane har i lengre tid benyttet sentrene til Family Sports Club når de har trent styrke. Fra i år vil denne muligheten også gis til spillerne i klubbens U23-gruppe, altså de fremste ungdommene som jobber hardt for å bli gode nok for A-lagsspill på litt lengre sikt.

Åsanes utviklingssjef Hiep Tran gleder seg over at Family Sports Club gir talentene denne muligheten:

- Dette er et steg på veien mot en stadig forbedring i tilbudet til våre unge, ambisiøse spillere. Styrketrening er viktig, og ikke minst er det nyttig at spillere som er skadet eller i opptrening etter skade kan får tilgang på FSC sitt senter i Åsane, sier han.

BEDRE OPPLEGG: U-gruppen til Åsane er begynt å trene på Family Sports Club. Bildet er fra treningskamp mot Fana i vinter. Foto: Hordalandsfotball.
BEDRE OPPLEGG: U-gruppen til Åsane er begynt å trene på Family Sports Club. Bildet er fra treningskamp mot Fana i vinter. Foto: Hordalandsfotball.

Salgs-og markedssjef Atle Berntsen forteller at Family Sports Club kommer til å få god profilering på Åsane Arena når den åpner i juni. De er også medlem av B2B-nettverket der det legges til rette for å gjøre forretninger med klubbens øvrige samarbeidspartnere.

Trener med trygt smittevern

Family Sports Club har nærmere 70 treningssentre over hele landet. I bergensområdet holder de til i Åsane (Litleåsveien 47), på Danmarksplass og på Askøy. Her møtes de som ønsker å etablere gode treningsvaner og få varige resultater.

Connie Halvorsen er salgssjef hos Family Sports Club i Åsane. Hun forteller at senteret er åpent under pandemien, og at alle kan trene under trygge rammer med godt smittevern.

- Våre kunder beskriver oss som et treningssenter av høy kvalitet med ansatte som motiverer, engasjerer, gir overskudd i hverdagen og bidrar til å flytte grenser. Vi synes det er kjekt å se at Åsane-spillerne benytter senteret og gleder oss over å forlenge samarbeidsavtalen, sier hun.

Les mer om hva FSC kan tilby her.

Annonse fra Obos-ligaen: