Eviny Fotballskole i høstferien

Sammen med vår samarbeidspartner Eviny arrangerer vi fotballskole på Myrdal i høstferien. Fotballskolen er for gutter og jenter i aldersgruppen 7-12 år (født 2016-2011). Her kan du melde deg på.

Fotballskolen er for gutter og jenter i aldersgruppen 7-12 år (født 2016-2011) og arrangeres fra mandag 9.- til torsdag 12. oktober i tidsrommet 10.00 til 14.00.

Vi legger opp til innholdsrike dager der man får opplevd både mestring og utvikling. Nivået tilpasses den enkelte. Det sportslige opplegget lages av utviklingsavdelingen. Det vil også være dyktige og engasjerte instruktører fra utviklingsavdelingen, samt noen av klubbens ungdomsspillere.

Sammen med Eviny har vi i Åsane Fotball fokus på kostnader i idretten. Til denne fotballskolen gir Eviny direkte økonomisk støtte slik at deltakeravgiften holdes på et lavere nivå enn på tidligere fotballskoler. Prisen blir 500,-.

I tillegg vil Åsane-fondet vurdere søknader om støtte til hele eller deler av påmeldingsavgiften dersom det er foreldre som opplever at det er krevende å la barna få delta på denne type aktivitet.

Vi kommer til å tilby deltakerne enkel lunsj.

Ved påmelding (og betaling) innen fristen 4. oktober er deltakeren garantert å få sin egen fotballtrøye fra Eviny Fotballskole. Vær rask om ditt barn skal delta, så rekker vi å produsere trøyer i riktig antall.

Ved spørsmål ta kontakt via [email protected]

Vi håper å se ditt barn på Eviny Fotballskole!

Trykk her for å melde deg på til fotballskolen.

Vel møtt!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 06.09.2023, oppdatert: 14.09.2023
Skrevet av: Redaksjonen