Etterlengtet hjemmeseier

Med 3-1-seieren over Grorud tok Åsane en etterlengtet trepoenger på hjemmebane.

Video fra Discovery.

Seieren over oslolaget var faktisk Åsane sin første hjemmeseier siden Start ble slått på Myrdal 12. juni. Gevinsten var tre viktige poeng som sender laget opp i 19 poeng når 14 kamper er spilt.

Seieren var fullt fortjent. Åsane skapte masse sjanser i starten og kunne ledet 3-0 da Grorud tok ledelsen etter 24 minutters spill. Åsane kom heldigvis til hektene kjapt og hadde kontroll på kampen da Joakim Hammersland scoret 1-1 etter pasning fra Emil Kalsaas etter 33 minutter.

Samme mann ordnet ledelse 2-1 etter 52 minutter på et herlig angrep som involverte både nykommer Sondre Auklend og Håkon Lorentzen. Så scoret til slutt Stian Nygard, akkurat som i bortekampen mot Grorud i fjor høst.

Han feiret scoringen og seieren med salto! Fullt fortjent trepoenger mot et Grorud-lag som akkurat nå ligger helt sist i OBOS-ligaen.

Neste kamp er borte mot Bryne førstkommende mandag.

FAKTA

Åsane - Grorud 3-1 (1-1)

OBOS-ligaen, Myrdal stadion. Dommer: Steinar Hauge. Gult kort: Vetle Skåttun, Geirald Meyer (Grorud).

0-1: Oscar Aga (23.)
1-1: Joakim Hammersland (34.)
2-1: Joakim Hammersland (52.)
3-1: Stian Nygard (63.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Bjarte Haugsdal, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen, Martin Ueland - Stian Nygard, Didrik Fredriksen (Simen Lassen fra 66.) - Emil Kalsaas (Ryan Doghman fra 66.), Håkon Lorentzen (Geir André Herrem fra 89.), Sondre Auklend - Joakim Hammersland.