Ett poeng med hjem fra Trøndelag

Åsane ledet kampen tre ganger, men måtte nøye seg med ett poeng borte mot Ranheim.

Se alle målene og de største sjansene fra kampen i videoen over.

Video fra Discovery.

Historisk sett har Ranheim hatt for vane å vinne hjemmekampene sine mot Åsane. Men et hjemmelag som en stund så ut som en opprykkskandidat, har hatt en svak høstsesong.

Det visste Åsane å utnytte. Stian Nygard sendte Åsane i ledelsen tidlig. Så scoret Ranheim kjapt før Nygard ordnet 2-1 med sitt andre for dagen.

Reduseringen til 2-2 kom tidlig i 2. omgang, men nok en gang kom Åsane tilbake. En corner fra Kristoffer Larsen havnet på foten til Kristoffer Valsvik som sendte 3-2 i nettet.

Det kunne holdt helt inn, men sånn skulle det ikke gå.

Med seks minutter igjen av kampen satte Ranheim inn 3-3, som ble sluttresultatet.

Med ett poeng i Trøndelag har Åsane 29. poeng på 11. plassen i OBOS-ligaen.

FAKTA

Ranheim - Åsane 3-3 (1-2)

OBOS-ligaen, Extra Arena. Tilskuere: 982. Dommer: Martin Berg (Hunstad). Gult kort: Vegard Erlien, Erik Tønne (Ranheim), Knut Haga, Stian Nygard (Åsane).

0-1: Stian Nygard (12.)
1-1: Jonas Selnæs (15.)
1-2: Stian Nygard (41.)
2-2: Simon Marklund (48.)
2-3: Kristoffer Valsvik (55.)
3-3: Henrik Kristiansen (83.)

Åsane (4-2-3-1): Idar Lysgård - Emil Kalsaas, Sindre Austevoll, Martin Ueland, Knut Haga - Kristoffer Valsvik, Didrik Fredriksen (Ryan Doghman fra 79.) - Stian Nygard, Kristoffer Nesse Stephensen, Kristoffer Larsen (Mats Thornes fra 79.) - Erling Myklebust.