Endelig kan flere bli med på festen!

Til KFUM Oslo-kampen lørdag 24. oktober utvider vi tilskuerkapasiteten på Myrdal.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Så langt i sesongen har maksgrensen vært 200 tilskuere på alle kamper i norsk fotball. Nå åpner myndighetene for at arrangørene kan ta inn flere. Den muligheten har Åsane tenkt å benytte seg av, og det gir DEG sjansen til å kjøpe billett til denne kampen.

Publikum blir plassert med ett tomt sete mellom hver tilskuer, samt at annen hver seterad skal stå tom. Personer i samme familie/husstand kan sitte tettere.

Kjøp billetter nå

Fra og med KFUM-kampen vil Myrdal stadion har to innganger. Vi ber publikum merke seg hvilken inngang man har billett til når man ankommer arena. Alle seter er unummererte. Stadion er delt på midten, og publikum i de to kohortene skal ikke ha noen kontakt med hverandre.

Det blir egne kiosker og toaletter for hver kohort.

Inngang 1 er på sørsiden av stadion ved den nye videregående skolen, opp bakken ved lekeplassen. Billettkontroll skjer på toppen av tribunen. Alle sesongkortinnehavere benytter denne inngangen. Det samme gjør bedriftspartnere og de som har spillerbilletter.

Inngang 2 er mellom stadion og Vestlandshallen. Billettkontroll skjer på hjørnet av Vestlandshallen før man går langs kortsiden av banen og opp på tribunen.

INGEN bortesupportere får være til stede, dette grunnet myndighetenes restriksjoner under covid-19.

Åsane - KFUM Oslo har kampstart klokken 14.00 lørdag 24. oktober.

Kjøp billetter nå

Annonse fra Obos-ligaen: