- En god mulighet for meg

Steffen Lie Skålevik blir Åsane-spiller. Klubbene er enige om en overgang for Sarpsborg-spissen - og kontrakten signert. Hjertelig velkommen til Åsane, Steffen!

Den tidligere Brann-spissen hadde sin første treningsøkt med sine nye lagkamerater i ettermiddag. I morgen blir han med troppen til bortekampen mot Skeid fredag. 

- Dette er en god mulighet for meg. Jeg gleder meg til å være med å redde plassen - og få en bra boost inn mot neste sesong. Det er en kul mulighet å få komme hjem igjen, sier Steffen Lie Skålevik.

Steffen Lie Skålevik (30) ble toppscorer i SK Brann i 2016 og 2018. Angrepsspilleren har også spilt for Sotra, Nest Sotra, Start (lån) i to perioder og Sogndal (lån). 

I forrige serierunde scoret han for Sarpsborg 08 mot Tromsø i Eliteserien. Kontrakten er ut 2025. Han er tydelig på at Åsane skal holde seg i OBOS-ligaen. 

- Det blir tøft utover høsten. Det handler om å plukke poeng og være skjerpet. Det er en tøff liga, men dette skal vi gjøre alt for å klare, sier nyervervelsen.

Åsane har også hentet Kristoffer Barmen (fra Aalesund), Ole Martin Kolskogen (fra Aalesund) og Isak Tomar Hjorteseth (fra SK Brann) på lån ut sesongen.

Fredag blir det et viktig serieoppgjør mot Skeid i Oslo. Ta turen og støtt laget. Hvis du ikke er ringside så kan du se oppgjøret direkte på TV 2 Play eller hos Åsane Tidende. Avspark er klokken 19.00.

Vi ønsker Steffen hjertelig velkommen til Åsane Fotball. Vi gleder oss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: