Einar Iversen Åsane Everton

Einar Iversen til Åsane

Einar Iversen signerer en toårskontrakt med Åsane Fotball. Han har spilt for akademiet til Everton siden 2017. 22-åringen gleder seg til å spille for de oransje. - Jeg ser på Åsane som en spennende klubb. Dette blir veldig bra, sier Einar Iversen.

Foto: Everton FC

Iversen har trent med Åsane i to måneder denne høsten. Kontrakten med Everton gikk ut 1. juli i år. Iversen har spilt fotball hos Everton de seks siste årene.

Einar Iversen ble klar for Everton sitt akademi sommeren 2017. Han spilte fast for klubben sitt U18-lag i 2017/18.  Sommeren 2019 signerte han en proffkontrakt med klubben. Etter å ha gjort sakene sine bra for U21-laget til klubben i 2020/21-sesongen, banket han på døren til A-laget til Premie League-klubben.

Han har spilt med og mot mange profiler i Premier League, men i 2021 fikk han en korsbåndskade. Skaden ødela mye for 22-åringen.

- Jeg har hatt seks fine år i Everton, i alle fall de fire første, men jeg fikk en korsbåndskade i 2021 og det har ødelagt litt for meg. Nå ser det bra ut og jeg gleder meg stort til å spille kamper igjen - og få vist meg frem i Åsane-drakten. Det ser veldig positivt ut nå, forteller Iversen.

Åsane sin nye midtbanespiller spilte fast for Stord sitt A-lag i 3. divisjon som 15-åring. 

Einar Iversen trening Everton.jpg
Foto: Everton FC

Iversen står med 14 aldersbestemte landskamper - tre for G15, tre for G16, seks for G18 og to for U21. Nå vender Iversen tilbake til Norge - og da har han valgt Åsane Fotball.

- Jeg har trent med Åsane i to måneder og har en veldig god følelse. Dette blir veldig bra. Jeg mener at dette er en riktig avgjørelse, sier Einar Iversen - og legger til.

- Det er jo derfor jeg mener at dette er rett. Disse to månedene med Åsane har vært gode. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av spillerne, trenere og klubben. Det er gode fasiliteter og totalpakken er bra, forteller Iversen.

22-åringen fra Stord spiller på midten - enten som en 6´er eller 8´er.

- Dette er offensivt og fantastisk for klubben. Einar blir en viktig brikke for oss neste sesong, sier Morten Røssland.

Røssland får god støtte fra Iversen.

- Dette gleder jeg meg til, avslutter 22-åringen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: