Dødelig effektive Åsane 2 slo Bjarg

Åsane 2 var dødelig effektive i dag og slo Bjarg 5-1 på Myrdal Stadion

Åsane 2 får en kanon start på kampen når de får frispark på ca 20 meter. August Selnes stiller seg opp og skrur ballen rundt muren og i nettet og Åsane 2 går opp i 1-0 ledelse allerede etter 2 minutter.

I det 15 minuttet så øker August Selnes stillingen til 2-0. Han blir spilt fint igjennom og når keeper kommer ut så chipper August ballen over keeper og havner i løps duell for å sikre at ballen går i mål og det gjør den akkurat og når assistentdommeren markerer at ballen er inne.

Åsane 2 har rimelig grei kontroll på den første omgangen og går til pause med en 2-0 ledelse over Bjarg.

I det 72 minuttet så punkterer Åsane 2 kampen. Joel Mvuka avanserer fint fremover med ballen og trer Eirik Våge igjennom. Våge blir forstyrret av en forsvarspiller og kommer i ubalanse, men klarer allikavel og tre ballen forbi keeper og i mål.

Kun to minutter seinere så reduserer Bjarg på en corner. En Bjarg spiller får stå alene i feltet og heade inn reduseringen.

Åsane får seg enda en scoring i det 85 minuttet på en nydelig kontring etter en corner. Mathias Røssland får ballen og setter fart fremover før han spiller til Joel Mvuka som setter ballen i mål.

På overtid så får Åsane seg enda ett mål. Etter en nydelig overgang så ble Sebastian Nastasoiu spilt nydelig igjennom og  setter inn Åsane sitt femte og siste mål for dagen i en kamp der Åsane var dødelig effektive og scoret på nesten samtlige muligheter de fikk i kampen.