Dødballmål ødela festen

Supporterne mobiliserte og skapte en herlig ramme rundt kampen, men det ble ikke seier for de oransje. Kongsvinger vant kampen etter to dødballmål.

Kongsvinger presset høyt og hadde stort tempo første halvdel av 1. omgang, men Åsane holdt unna og spilte seg mer og mer inn i kampen.

Det gikk mot 0-0 til pause, men tre minutter på overtid tok KIL og Gerson et lurt frispark. Ballen havnet hos Joachim Holtan som satte ballen under vår målvakt, Idar Lysgård.

I 2. omgang tok Åsane mer tak i kampen og jaget en utligning, men gjestene er gode på dødballer. Kvarteret før fulltid fikk Kongsvinger frispark fra cirka 30 meter.

Nok engang var Gerson og Holtan sentrale. Serven fra midtstopperen til KIL havnet på pannebrasken til Holtan og dermed 2-0 til gjestene.

Åsane jaktet en redusering det siste kvarteret. Det fikk de etter 82 minutter.

Stian Nygard med en god pasning inn i feltet, via Erling Myklebust og til Mame Mor Ndiaye.

Åsane-spissen var der han skal være og reduserte til 1-2, men det ble ikke flere mål på Åsane Arena.

STILTE OPP FOR DE SMÅ: Mame Ndiaye scorte et nytt mål for for Åsane. Her står målscoreren sammen med Eirik Wollen Steen etter kampen. Unge håpefulle får autografer av spillerne

Nytt tap for de oransje - og fortsatt siste plass på tabellen. Neste seriekamp er borte mot Bryne om en uke.

Onsdag er det 3. runde i NM. Åsane reiser til hovedstaden for å møte KFUM Oslo.

Takk til alle som skapte liv og røre før og under kampen. Fortsett den solide støtten fremover. Spillerne digger dette!

HERLIG SYN: Takk til alle som stilte opp!

FAKTA

Åsane - Kongsvinger 1-2  (0-1)

Åsane Arena, OBOS-ligaen. Tilskuere: 577.

Gult kort: Magnus Bruun-Hanssen

Mål:

45 min: 0-1 Joachim Holtan

74 min: 0-2 Joachim Holtan

82 min: 1-2 Mame Ndiaye

Åsane: Idar Lysgård, Magnus Bruun-Hanssen (Jon Berisha 90´), Ola Heltne-Nilsen (Eirik Wollen Steen 86´), Sindre Austevoll, Håkon Sjåtil, Sander Eng Strand, Didrik Fredriksen, Emil Sildnes (Thomas Lotsberg 46´), Kristoffer Larsen (Stian Nygard 46´), Ole Kallevåg (Erling Myklebust 74´), Mame Mor Ndiaye.