Deler ut 1600 Åsane-trøyer - gratis!

På lørdagens kamp vil 1600 Åsane-supportere få gratis oransje T-skjorte med påskriften «suppÅrter».

Foto: Åsane Fotball.

Initiativet til trøye-stuntet er kommet fra klubbens samarbeidspartnere med Stian Borgenhaug fra Standout i spissen. Han utfordret hele partnernettverket til å bidra til produksjon av trøyer med «suppÅrter» trykket på brystet og bedriftslogoer på ryggen, og fikk kjemperespons.

- Etter noen runder på mail hadde hele 25 bedrifter meldt inn at de ønsket å bidra til dette. Det synes vi er strålende, forteller han.

Med samme økonomiske bidrag fra alle de 25 partnerne ble det midler til å trykke hele 1600 trøyer hos en annen ivrig Åsane-partner, Reklamehuset. Der dukket også ideen om bruk av Åsane sin Å i «suppÅrter» opp. Disse blir delt ut gratis til store og små som kommer på kampen mot Brann på lørdag.

Med 3500 tilskuere på kampen, og 1600 av disse kledd i de nye oransje trøyene, kan vi forvente at Åsane Arena blir et fantastisk skue lørdag ettermiddag.

Salgs- og markedssjef i Åsane, Atle Berntsen, gleder seg vilt:

- Vi er takknemlige for at Åsane har et partnernettverk som bryr seg om klubben, og som tar initiativ til positive tiltak sammen og til glede for suppÅrterne våre, roser han.

Berntsen tror det kommer til å koke på Åsane Arena når kampen blåses i gang klokken 1600 lørdag.

- Alt ligger til rette for at Brann- og Åsane-supporterne bidrar til en kjempedag på Åsane Arena. Det blir en fin blanding av oransje og rødt på tribunene, og spillerne kommer til å merke at det koker godt, sier Berntsen.

Borgenhaug er på plass allerede klokken 13.00, men da på Egon Horisont rett borti gaten:

- Vi arrangerer Åsane-samling på Egon Horisont i timene før kamp, der Egon blant annet spanderer en gratis drikke på de 100 første som kommer ikledd Åsane-tøy. Så går vi samlet til Åsane Arena cirka klokken 15.15, forteller Borgenhaug.

Bildet øverst: Inge Njøten (Reklamehuset), Atle Berntsen (Åsane Fotball) og Stian Borgenhaug (Standout).

Bildet under viser ryggen på trøyene med logoene til alle bedriftene som har bidratt til stuntet.

Ryggen med logoer suppårter.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: