Craft blir ny utstyrsleverandør

Åsane Fotball har signert en femårsavtale med Craft/New Wave som inkluderer samarbeid med Sport 1 Åsane.

INNGÅR SAMARBEID: Marius Dreyer fra Craft (t.v.) og tidligere daglig leder i Åsane Fotball, Gorm Natlandsmyr - er glade for å inngå samarbeid på utstyrsfronten. Sport 1 på Åsane Storsenter blir sentral i samarbeidet.

Foto: Åsane Fotball.

Etter mange gode år med Macron som leverandør av utstyr til topp og bredde i Åsane Fotball avsluttes samarbeidet til nyttår. Den nye avtalen er et trepartssamarbeid mellom Åsane, Craft og Sport 1 Åsane.

Gorm Natlandsmyr forteller at avtalen kommer til å ivareta hele klubben på en svært god måte:

- Vi opplever med stolthet at klubben har tatt store steg de siste årene og blitt en klubb som mange, ja de aller fleste, ønsker å samarbeide med. Når vi nå har gjort et valg blant aktørene som har vært i dialog med oss i denne prosessen, så har vi vektlagt en rekke faktorer.

- Kvalitet på tekstil, referanser og dokumentert evne til å levere som avtalt har vært viktig. Vi har også brukt tid på å avdekke hvem som passer best til oss, både i størrelse og merkevare, forteller Natlandsmyr.

Valget falt på Craft i kombinasjon med Sport 1 Åsane.

- Den løsningen ivaretar alle våre behov på en god måte. Vi får tilgang på kvalitetstøy fra et stort sortiment, og vi får det lokalt i bydelen. Det betyr blant annet at foreldre med barn i Åsane Fotball kan kjøpe treningskolleksjoner og alt annet utstyr til gode priser hos Sport 1 på Åsane storsenter, fortsetter Nattlandsmyr - som nå har overlatt styringen til ny daglig leder i Åsane Fotball, Rune Eriksen.

Derfor ønsket Craft Åsane-samarbeid

Craft er kanskje mest kjent som utstyrsleverandør innenfor en rekke vintersporter, deriblant alle skilandslagene, men de har også gjort seg bemerket som en god leverandør til fotballklubber. I OBOS-ligaen jobber de med Fredrikstad FK, og den svenske storklubben Hammarby er inne i et langvarig samarbeid.

Avtalen med Åsane oppleves som viktig for å styrke seg ytterligere som leverandør til fotballen og for å øke markedsandelene på Vestlandet.

Marius Dreyer hos Craft gleder seg til å jobbe med Åsane Fotball fra 2023 og minst fem år fremover.

- Åsane Fotball har etablert seg i OBOS-ligaen. Klubben har et fantastisk anlegg, bygger opp en solid utviklingsavdeling for ambisiøse ungdommer og har samtidig en stor breddeavdeling. Så holder de til i en bydel med over 40.000 innbyggere. Summen av dette gjør Åsane til en attraktiv samarbeidspartner, sier Dreyer.

Craft har nå vært i Bergen for å planlegge 2023-kolleksjonene. Han ser frem til å kle opp hele klubben.

- Sammen med Sport 1 skal vi bli en god og stabil leverandør til både topp og bredde, forsikrer han.     

Dette er Craft/New Wave

  • I over 40 år har Craft utviklet klær som kan brukes sommer som vinter, i strålende sol eller på de mørkeste vinterdagene. Funksjonalitet, fukttransport og temperaturkontroll har hele tiden stått høyt i fokus.

  • Craft sin fantastiske reise startet med utvikling av superundertøy for å redde piloter fra forfrysninger i atmosfæren - og som fortsetter frem til i dag med å kle opp verdens beste idrettsstjerner i høyteknologisk treningstøy. Craft er i dag en av de største leverandørene av teknisk treningstøy innenfor kategoriene trening, løp, sykkel og langrenn. I tillegg er satsingen stor innen lagidrett hvor Craft leverer på stort sett alle idrettsgrener.

  • Fotball og håndball er hovedsatsingen, men i tillegg har Craft kolleksjoner som er tilpasset både racketsport og friidrett. Og uansett idrett har Craft klær for alle til trening, reise, representasjon og fritid.

  • Craft har inngått avtale om å være offisiell klesleverandør til Norges Skiforbund Langrenn til 2026 og Kombinert til 2025, Norges Skiskytterforbund til 2025 og Norges Idrettsforbund til 2028. Craft har nå muligheten til å samarbeide med verdens ledende skinasjon i kombinasjon med sin internasjonale erfaring. Craft har flere spennende planer i den kommende femårsperioden som også inkluderer klubbmarkedet.

Åsane Fotball ønsker å takke Macron for godt samarbeid over mange år.

Annonse fra Obos-ligaen: