Brutalt straffet av Ranheim

Åsane ble brutalt straffet i kveldens kamp mot Ranheim. Til slutt sto det 3-0 til trønderne.

Det første kvarteret på Myrdal var direkte oppløftende for alle som heier på de oransje. Spillerne hadde roen, fant herandre lett med ballen og skapte noen småfarligheter.

Så - ut av intet - straffet Ranheim hjemmelaget svært så brutalt. Den første scoringen kom etter 18 minutter på et innlegg fra høyresiden som Erik Tønne satte i nettet mot spillets gang.

Deretter puttet Ivar Sollie Rønning etter en drøy halvtimes spill. Han headet ballen i nettet etter en svak Åsane-klarering. Det kunne blitt flere, men Eirik Østgaard i Åsane-målet var god.

Flere debutanter

Fremover på banen manglet Åsane flere av sine faste menn. Stian Nygaard er ute med brudd i foten, og til Ranheim-kampen måtte både Håkon Lorentzen og Senai Hagos utebli fra startoppstillingen. Kristoffer Larsen satt nok en gang på benken i mangel på skikkelig treningsgrunnlag.

Larsen kom innpå etter 73 minutter, men da hadde Ranheim scoret for tredje gang og kampen var i realiteten punktert. Han gjorde seg bemerket med en fin pasningsfot, og mot slutten skapte Åsane flere farligheter.

Debuterte gjorde også David Wolfe, som er kommet på lån fra Brann. Han spilte 2. omgang på venstrebacken.

FAKTA

Åsane - Ranheim 0-3 (0-2)

Myrdal Stadion, OBOS-ligaen. Dommer: Eivind Bodding. Gult kort: Jonas Tillung Fredriksen (Åsane), Mads Reginiussen, Erik Tønne (Ranheim).

0-1: Erik Tønne (18.)
0-2: Ivar Sollie Rønning (32.)
0-3: Ivar Sollie Rønning (71.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Eirik Wollen Steen, Sindre Austevoll, Emil Kalsaas (Kristoffer Stava fra 65.), Martin Ueland (David Møller Wolfe fra 46.) - Kristoffer Valsvik, Simen Lassen, Joakim Hammersland (Kristoffer Larsen fra 73.), Ole Didrik Blomberg (Jonas Fredriksen fra 82.), Didrik Fredriksen (Håkon Lorentzen fra 65.) - Henrik Udahl

Åsanes neste kamp er borte mot Strømmen om en uke. Deretter kommer Lillestrøm til Myrdal mandag 27. juli.