Ble hardt straffet av Ranheim

Opprykkskandidat Ranheim straffet Åsane hardt for defensive feil og vant 3-1.

I vinduet over kan du se sammendrag av fredagens kamp.

I en serierunde der topplagene Tromsø, Ranheim, Lillestrøm og Sogndal vant, sakket Åsane litt akterut på OBOS-tabellen. Men laget ligger på en pen 5. plass etter 17 serierunder - tre poeng foran Stjørdals-Blink og Sandnes Ulf på de to neste plassene.

I Trøndelag kom Åsane aldri opp på sitt aller beste. Hjemmelaget fikk straffe da Didrik Fredriksen var uheldig etter 34 minutter og scoret på den.

Deretter ble det 2-0 etter 54 minutter da Kristoffer Valsvik mistet ballen på vei fremover, før Mads Reginussen banket den i krysset.

Så reduserte Henrik Udahl på straffe etter at Jonas Vågen var blitt felt. Det tente nytt håp.

Men spenningen ble fort ødelagt. Åsane var upresise bakover nok en gang, og da benyttet Ranheim sjansen til å sette inn 3-1 og punktere kampen.

Åsane var nær 3-2 da Henrik Udahl kom alene med keeper mot slutten, men da dommeren blåste av ble alle poengene igjen hos hjemmelaget.

Nå kommer Raufoss til Myrdal allerede mandag, med kampstart klokken 16.00. Da jakter Åsane hevn fra tapet for få uker siden.

FAKTA

Ranheim - Åsane 3-1 (1-0)

OBOS-ligaen, EXTRA arena. 200 tilskuere. Dommer: Marius Lien (Fossum). Gult kort: Robert Williams (Ranheim), Kristoffer Valsvik (Åsane).

1-0: Erik Tønne (str. 35.)
2-0: Mads Reginiussen (55.)
2-1: Henrik Udahl (str. 79.)
3-1: Sondre Sørløkk (82.).

Åsane (4-2-3-1): Mark Jensen - Didrik Fredriksen (Jonas Vågen fra 69.), Sindre Austevoll (Sigurd Kvile fra 86.), Eirik Wollen Steen (Martin Ueland fra 86.), David Wolfe (Jonas Fredriksen 86.) - Simen Lassen, Kristoffer Valsvik - Kristoffer Stava (Stian Nygard fra 59.), Håkon Lorentzen, Harald Tangen - Henrik Udahl.