BGBAS blir ny Åsane-partner

Åsane Fotball ønsker BGBAS velkommen i bedriftsnettverket. Sammen skal vi sørge for ny vekst for begge parter.

BGBAS har sitt utspring fra Bakke AS, en av landets største boligutviklere. De leverer løsninger til bedrifter som trenger personell på kort eller lang sikt, i hovedsak innen bygg og anlegg.

I tillegg har BGBAS rekrutteringsoppdrag innen IT, konsulenter, prosjektledere og lignende.

Lasse Roska, bedrifts- og bemanningsrådgiver hos BGBAS, gleder seg over at bedriften opplever stor vekst for tiden, noe han ser på som et kvalitetstegn i den tiden næringslivet har vært inne i.

- Vi har tydelig fokus på oppfølging og tett dialog med både ansatte og kunder. Bakke AS har alltid vært dyktige på menneskelig trivsel og utvikling, og de samme verdiene har vi i BGBAS tatt med oss. Vi tar vare på våre ansatte og kunder, forteller Roska.

BGBAS er medlem i NHO service, Startbank og i tillegg godkjent Revidert Arbeidsgiver.

Åsane Fotball har i likhet med BGBAS lyktes med ambisjonen om å være lojal mot sin egen visjon og egne verdier. Begge parter har opplevd fin fremgang i det siste.

- Vi kjenner oss igjen i verdiene og visjonen til Åsane. Her er det sterkt lokalt engasjement, kvalitet i alle ledd og mål om kontinuerlig utvikling. I tillegg liker vi at Åsane dyrker kameratskapet og trivsel på og utenfor fotballbanen, fortsetter Lasse Roska.

- Dette gjør Åsane Fotball til en naturlig samarbeidspartner for oss. Jeg er i tillegg gammel Åsane-gutt og har vært engasjert både i fotball og håndball som ungdom, forteller han.

Ser frem til samarbeidet

Åsanes salgs- og markedssjef Atle Berntsen forteller at BGBAS går inn som forretningspartner i klubben, en god arena for å gjøre business med øvrige bedrifter i nettverket. De blir også synlig på stadion.

- Vi har hatt en åpning for å ta et rekrutteringsfirma til dersom det rette dukket opp. BGBAS passer godt inn hos oss, og sammen skal vi sørge for ny vekst for begge parter, sier han.

BILDET ØVERST: Anders Wigaard (t.v.), og Lasse Roska er bedrifts- og bemanningsrådgivere hos BGBAS. Her sammen med salgs- og markedssjef Atle Berntsen (t.h.) fra Åsane.  

Annonse fra Obos-ligaen: