Berget ett poeng med sterk opphenting

En sen Bjarte Haugsdal-scoring berget ett poeng i hjemmemøtet med Ullensaker/Kisa lørdag.

Se videoen over. Der ser du blant annet scoringene som berget et viktig poeng.

Video fra Discovery.

Det så en stund ut til at laget fra Jessheim skulle påføre Åsane sitt første nederlag på ny stadion. To straffespark hjalp de grønn-gule til 3-1-ledelse, en ledelse de klarte å rote bort.

Først reduserte Stian Nygard til 3-2 med ti minutter igjen, og fem minutter senere fikk Åsane betalt for å ha sendt midtstopper Bjarte Haugsdal frem som spiss.

Osingen raget høyest på et innlegg fra høyre og stanget 3-3 i nettet.

Uavgjort var to poeng færre enn Åsane hadde håpet på, men med tanke på kampens utvikling og Kisas 3-1-ledelse var det likevel et noen lunde greit resultat.

Våknet i 1. omgang også

1. omgang var på mange måter litt lik den andre. Ull/Kisa fikk straffe etter tolv minutters spill og scoret på den etter en jevn åpning av kampen.

Så reduserte Sondre Auklend på en fin scoring etter 38 minutter. Joakim Hammersland var deretter nær ved å sende Åsane i ledelsen til pause, men bommet på en svær sjanse.

FAKTA

Åsane - Ull/Kisa 3-3 (1-1)

Åsane Arena. OBOS-ligaen. Gult kort: Sondre Auklend, Stian Nygard, Didrik Fredriksen (Åsane), Henning Tonsberg Andresen, Christian Aas (Ull/Kisa). Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkerøy. Tilskuere: 621.

0-1: Sondre Sørløkk (str. 12.)
1-1: Sondre Auklend (38.)
1-2: Mikkel Rakneberg (54.)
1-3: Sondre Sørløkk (str. 58.)
2-3: Stian Nygard (80.)
3-3: Bjarte Haugsdal (85.)

Åsane (4-2-3-1): Mark Jensen - Emil Kalsaas (Erlend Hellevik Larsen fra 66.), Bjarte Haugsdal, Eirik Wollen Steen, Martin Ueland (Ryan Doghman fra 66.) - Tomas Kristoffersen, Didrik Fredriksen - Stian Nygard, Håkon Lorentzen, Sondre Auklend (Senai Hagos fra 88.) - Joakim Hammersland (Sindre Austevoll fra 73.).

Med dagens resultat har Åsane 29 poeng og er nummer åtte i OBOS-ligaen. Avstanden opp til opprykkskvaliken er fire poeng, mens avstanden til de utsatte nedrykksposisjonene er fem. Det er med andre ord ekstremt mye å spille for utover høsten.

Nå er det bortekamp mot Sandnes Ulf på onsdag klokken 18.00. Deretter kommer KFUM Oslo til Åsane Arena neste søndag klokken 15.00. Billettsalget til oppgjøret har startet allerede,