Berget ett poeng i overtidsdrama!

Åsane lå under 2-0 med få minutter igjen, men sikret ett poeng etter dramatiske overtidsminutter.

Klikk på videovinduet over for å se høydepunkter fra den dramatiske kampen.

Kampen så ut til å ende i tap da klokken hadde passert 85 minutter uten at Åsane hadde maktet å score på noen av sine mange sjanser mot hedmarkingene. Men i bakhodet lå vissheten om at HamKam hadde tapt poeng mot slutten av en rekke kamper denne sesongen, og da Håkon Lorentzen styrte inn reduseringen til 2-1 i det 87. minutt var det plutselig håp likevel.

Åsane sendte alle mann i angrep da dommeren viste at han hadde lagt til fem spilleminutter. Og uttellingen kom - helt på slutten da de fem overtidsminuttene tikket ut.

Valsvik berget poenget

Åsane presset, skjøt og kjempet. Til og med keeper Eirik Østgaard forsøkte å score. Og til slutt var det Kristoffer Valsvik som dundret ballen ned i hjørnet til 2-2.

Da lagene begynte fra midten igjen blåste dommeren av. På Myrdal lå elleve HamKam-spillere på bakken i ren skuffelse over å rote bort poeng på overtid igjen, mens Åsane var noe mer fornøyd.

Spillemessig var kampen ingen høydare for Åsane, selv om laget skapte mange sjanser. Trøsten var det ene poenget i stedet for null. De oransje er oppe i 14 poeng og beholder dermed 5. plassen på OBOS-tabellen før mandagens hjemmemøte mot tredjeplasserte Sandnes Ulf.

I løpet av helgen er det mulig det frigis noen få billetter til oppgjøret. Følg med!

FAKTA

Åsane - HamKam 2–2 (0–1)

OBOS-ligaen, Myrdal stadion. Dommer: Marius Lien. Gult kort: Marcus Pedersen, Anders Dieserud (HamKam).

0–1: Marcus Pedersen (31.)
0–1: Jonas Enkerud (64.)
1–2: Håkon Lorentzen (88.)
2–2: Kristoffer Valsvik (95.)

Åsane: Eirik Østgaard - Ole Didrik Blomberg (Emil Kalsaas fra 46.), Sindre Austevoll (Jonas Eide Vågen fra 73.), Eirik Wollen Steen, David Wolfe (Martin Ueland fra 73.) – Kristoffer Valsvik, Simen Lassen, Kristoffer Stava (Senai Hagos fra 73.), Didrik Bjornstad Fredriksen (Håkon Lorentzen fra 63.), Kristoffer Larsen - Henrik Udahl.