Barneutvalget takker trenerne for innsatsen

På tampen av en spesiell sesong ønsker Barneutvalget å takke alle trenere og lagledere i barnefotballen for en godt utført jobb.

BU-leder Sturle Larsen har formidlet følgende hilsen - og oppsummering - av 2020:

Det har vært en sesong preget av endringer, tilpasninger og avlysninger som trenere og lagledere har håndtert svært godt.

Det har vært endringer av treningstider på kort varsel, endringer av smittevernregler, endring i hvordan kamper skulle gjennomføres med smittesporing og kampverter, avlysning av kamper og cuper. Alle endringene er håndtert godt på strak arm. Takk for en godt gjennomført jobb i en krevende tid.

Vi vil også takke spillere og foresatte. Dere har også oppført dere eksemplarisk med tanke på alle endringer som er kommet på kort varsel. Vi har også i denne perioden gjennomført to runder med loddsalg der lagene har tatt sin del av jobben med å skape inntekter til klubben og barnefotballen. Dette er et viktig bidrag for å kunne tilby best mulig tilbud til barna våre.

Vi måtte dessverre avlyse Kick-off-arrangementet vi skulle ha i mars. Vi håper å få arrangert dette senere, og aller helst få etablert dette til et fast innslag i barnefotballen. Vi har heller ikke fått arrangert familieweekend og nabofest slik vi har arrangert tidligere år.

Vi håper på et mer normalt 2021 slik at vi får gjennomført disse arrangementene som vanlig.

Som en liten oppmerksomhet og takk for innsatsen i en ellers spesiell sesong har vi delt ut drikkeflasker til alle spillerne. Vi håper det ble tatt godt imot.

I en slik spesiell sesong er det også gledelig at det har vært lite frafall og ingen smittetilfeller så langt i barnefotballen. All ære til trenere og lagledere for å klare å holde interessen oppe med coronatrening, alle tilpasningene og få kamper.

I 2021 håper vi at vi gradvis kommer tilbake til normal aktivitet slik at vi igjen kan ha felles arrangement i barnefotballen. Mulig vi får arrangert nabofest på Myrdal som kan avsluttes med toppkamp i OBOS-ligaen på Åsane Arena for A-laget.

Sammen skal vi utvikle Åsane Fotball der topp og bredde går hånd i hånd.

#vieåsane

Leder Barneutvalget

Sturle Larsen

Annonse fra Obos-ligaen: