Barmen signerer for Åsane Fotball

Kristoffer Barmen fortsetter karrieren i Åsane Fotball. Avtalen med bergenseren strekker seg i tre år. - Jeg ser frem til å ta ta nye steg med dette laget, sier Kristoffer Barmen.

Foto: Ann-Kristin Røsbø/Hordalandsfotball.

Sterk signering

Kristoffer Barmen spilte for Åsane Fotball i høstsesongen, men nå har klubben sikret ham for de neste tre årene.

- Dette viser hvor Åsane har kommet. Vi så hvordan han bidro sterkt til den gode høstsesongen i fjor. Nå får vi ham inn på permanent basis - og skal bygge videre på det vi gjorde i avslutningen av sesongen. Han er en berikelse og vil garantert løfte oss, sier Morten Røssland.

barmen jubel til værs.jpg
JUBEL: Barmen jubler etter sin første scoring for Åsane. 30-åringen har signert en treårskontrakt med klubben. Foto: Hordalandsfotball.

30-åringen har signert en treårskontrakt. Han har spilt i Aalesund siden 2021, men kom på utlån til Åsane i fjor høst. Kontrakten med Aalesund gikk ut i 2023.

- Det er veldig kjekt å signere nok engang med Åsane Fotball. Vi hadde en sterk høstsesong, og nå ser jeg frem til å være med videre. Dette laget er veldig bra. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle laget - og ta nye steg med denne klubben, sier Kristoffer Barmen.

Gjennom en årrekke har Tertnes Holding og Jan Olav Jørgensen vært en solid støttespiller for Åsane Fotball. Generalsponsoren hyller signeringen.

- Dette er definitivt veldig spennende. Her sendes det tydelige signaler om at Åsane Fotball ønsker å ta nye store steg. Barmen vil spille for Åsane og Åsane vil ha Barmen. Dette blir en meget god match, sier Jan Olav Jørgensen.

Artikkel fortsetter under bildet

Barmen og JOJ tett.jpg
STØTTESPILLER: Tertnes Holding og Jan Olav Jørgensen er fornøyd med at Kristoffer Barmen har signert for Åsane. Foto. Åsane Fotball.

På hvilken måte vil han sette sitt preg på dette mannskapet?

- Han viste hvor god han var i høstsesongen. Han er både erfaren, en stor profil og god fotballspiller. Han vil garantert løfte laget og ikke minst de unge spillerne. Dette viser at Åsane vil opp og frem, konstaterer Jørgensen.

Kristoffer Barmen er glad for at kontrakten er i havn.

- Dette har jeg sett frem til og det er en lettelse at vi kom i mål. Nå gleder jeg meg til reisen videre. Jeg skal klinke til for klubben, smiler Barmen.

Barmen mål Hødd.jpg
SIKKER FRA KRITTMERKET: Kristoffer Barmen sikret seier mot Hødd i høstsesongen. 30-åringen gleder seg til ny jubel i oransje. Foto: Ann-Kristin Røsbø/Hordalandsfotball.

Vi ønsker Kristoffer Barmen hjertelig velkommen. Vi é Åsane!

Annonse fra Obos-ligaen: