ÅSANE VIDERE I CUPEN ETTER SEIER MOT BJARG.

Åsane vant 3-0 over Bjarg på Stavollen og avanserte til tredje runde av cupen. Nygard scoret to mål, og innbytter Strand satte inn det tredje. Nå møter de oransje motstand fra Østlandet og Eidsvold Turn.

Åsane tok ledelsen tidlig gjennom Nygard, som scoret etter en retur fra tverrliggeren, og han doblet ledelsen midtveis i første omgang etter flott spill på høyrekanten.

Til pause stod det 0-2 til de oransje, en omgang Åsane hadde god kontroll på.

Rett etter pausen sørget innbytter Strand for 0-3.

Godt var det også og se Thornes tilbake på banen, da han kom inn etter 78 minutter. Unggutten har vært ute med langtidsskade, og fikk altså da 12 minutter mot Bjarg i sur vind.

Hjemmelaget hadde noen sjanser gjennom kampen, men var ikke i nærheten av å utfordre Åsane som også hadde flere muligheter til å øke ledelsen.

Kampen ble preget av solid spill fra Åsane, og kunne juble foran de rundt 200 tilskuerne ved sluttsignalet.

Tredje runde i cupen spilles mot Eidsvold Turn i Akershus, 1. mai.