ÅSANE VANT I SOGNDAL - VIDERE I CUPEN

Åsane dominerte første omgang med en 1-3 ledelse mot Fjøra, med mål fra Bangoura og Myklebust. I andre omgang økte de ledelsen til 2-5, og sikret plass i neste runde av NM.

Åsane styrer mesteparten av første omgang, og kommer til et par sjanser i starten av kampen, med skudd utenfor og over mål fra henholdsvis Nygard og Kallevåg. Etter 22 minutter spilles Bangoura gjennom, og setter ballen fint i mål bak sisteskansen til Fjøra. 2 minutter etter, blir Skålevik lagt i bakken innenfor 16-meteren til dagens hjemmelag. Myklebust sender keeper feil vei, og det står dermed 0-2.

Åsane fortsatte presset, og etter 32 minutter plukker Myklebust opp ballen ved en retur, og legger på til 3-0.

Skålevik måtte dessverre ut med skade etter 40 minutter, og ble erstattet av Larsen.

Fjøra utligner til 1-3 etter et langskudd rett før pause.

Åsane i ledelse 1-3 til pause.

Fjøra kom litt tilbake i spillet i starten av andre omgang, og legger på til 2-3 etter 56 minutter. En del hjørnespark også i favør Åsane, som dessverre ikke resulterte i noe mål.

30 minutter ut i andre omgang, får Åsane straffe når Myklebust blir lagt i bakken. Karmøy-væringen tar selv straffen, og legger på til 2-4.

Så skal vi få se tiki-taka på Fosshaugane. Fint spill av Åsane, som resulterer i en målgivende fra Eng Strand, og mål fra Iversen. Nå står det 2-5 med 12 minutter igjen og spille.

Vi styrer inn førsteomgangen med ledelse til pause, og setter på cruisekontrollen for å dra dette i havn. Veldig fornøyd med gjennomføringen, og ser frem til neste runde, forteller Morten Røssland.

Ingen flere store sjanser å nevne, og vi er videre til andre runde i NM.