Åsane U14 imponerte på Hamar

Vårt U14-lag har i helgen vært på nasjonalt tiltak på Hamar. Gruppen viser stor fremgang i forståelsen av rollene i de ulike fasene av kampene - og viser at vi har en gjeng som det blir spennende å følge i årene som kommer.

Gode resultater

Lørdag slo de først Kongsvinger 3-1 i en kamp som viste fin fremgang fra 4-1 tapet mot samme lag forrige helg. Guttene gjennomførte en solid kamp hele veien. Tok fint vare på ballen og var mye mer samlet i det høye presset enn vi klarte sist.

Deretter ble det tap 0-2 mot Aalesund. I denne kampen var vi spillemessig overlegen, men bommet på en rekke sjanser og slapp inn de to skuddene som kom andre veien. Sånn er fotballen, men totalt en meget bra dag med tanke på prestasjoner.

Søndag slo vi så Lillestrøm 2-1 i en jevn kamp som kunne vippet begge veier. Vi avgjorde kampen rett etter en kanonade motsatt vei midt i andre omgang. Tapte 3-2 mot disse tidligere i høst så det er to jevne lag.

Dette resultatet resulterte i andre plass i puljen og vi avsluttet helgen med en plasseringskamp mot Raufoss. Denne kampen bølget frem og tilbake og endte til slutt 2-2 etter at vi utlignet i siste minutt.

Dette innebar straffekonkurranse om tredje plass på vår side av tiltaket og her gikk vi til slutt seirende ut etter at begge lag måtte ta hele 9 straffer hver.

Takk til Gneist og Kvernbit

Alt i alt en prestasjonsmessig fin helg for vår talentfulle gjeng. Gruppen viser stor fremgang i forståelsen av rollene i de ulike fasene av kampene og viser at vi har en gjeng som det blir spennende å følge i årene som kommer.

Vi benyttet 13 Åsane-spillere, hvorav fem som er et år yngre enn årsklassen. Vi hadde også med oss to hospitanter fra Gneist og én fra Kvernbit.

Vi retter en stor takk til disse klubbene for samarbeidet og velviljen de viser for å kunne gi sine fremste talenter referanser fra nasjonalt nivå.