Åsane røk ut etter cupthriller

Åsane Fotball kom under med 2-0 mot KFUM Oslo i 3. runde i cupen, men ledelsen til hjemmelaget ble hentet opp av våre menn. Etter 90 minutter var stillingen 2-2. Dermed ble det ekstraomganger.

Det ble en cupthriller på Ekebergsletta i Oslo. Hjemmelaget var klart best den første timen. KFUM Oslo ledet fortjent 2-0 etter 50 minutter av kampen, men det skulle snu for Åsane.

Akisola Akinyemi fikk sitt andre gule kort og dermed måtte vertene fullføre med 10 spillere. Da overtok Åsane styringen i cupkampen. Opphentingen startet.

Thomas Lotsberg kom inn etter 56 minutter. 17-åringen spilte en sterk kamp mot Fana i 2. runde. Mot KFUM prikket han inn det første målet - og reduserte til 1-2. Dette var Lotsberg sitt første mål for klubben.

VARMT: Det var 25 varmegrader da KFUM og Åsane spilte 3. runde i NM. Oppgjøret ble spilt på Ekebergsletta.

Fem minutter før fulltid var Erling Myklebust på rett sted. Først var det solid jobb av Sander Eng Strand på venstrekanten. Han spilte ballen på tvers av målstreken, forbi hjemmelagets målvakt. På bakre stolpe sto Myklebust, som fikk en enkel jobb med å sette inn 2-2.

Myklebust sitt tredje mål i cupen. Dermed ble det ekstraomganger.

Man hadde en følelse av at Åsane skulle ta dette helt hjem, men åtte minutter ut i første ekstraomgang fikk hjemmelaget straffespark.

Johannes Hummelvoll-Nünez sikker fra krittmerket og 3-2 til Oslo-laget. Luften gikk litt ut av spillerne - og KFUM gikk opp til 4-2 etter 105 spilte minutter.

Åsane røk ut av cupen i 3. runde. Nå blir all fokus rettet inn mot OBOS-ligaen. Førstkommende søndag blir det en viktig bortekamp mot Bryne på Jæren.

Neste hjemmekamp blir mot Kristiansund 25. juni.

Her kan du kjøpe billetter til den kampen. Vi trenger all støtte.