Åsane 2 vant lokaloppgjør

Lokaloppgjøret på Flaktveit Stadion ble aldri spennende, til det var forskjellen på lagene for stor. Åsane 2 vant 7-0 på bortebane. Sesongens fjerde seier. Jacob Bolsø (arkivbilde) med fire mål.

Etter en åpning med tålmodig spill mot en lavtliggende motstander, eksploderte våre unge gutter etter drøye 10 minutters spill.

Målene trillet inn bak en fortvilet Flaktveit-keeper og vi ledet 4-0 allerede etter 18 minutter.

Hovedbildet: Odd Løvset/Hordalandsfotball

Vertenes forsvar ble åpnet på vidt gap og duoen Berisha og Bolsø fikk boltre seg i og rundt 16 meteren.

Kampen var i realiteten vunnet, men vi klarte å holde trykket oppe og produserte sjanse etter sjanse.

Til pause var ledelsen økt til 6-0. En solid prestasjon av våre unge og fremadstormende gutter. Jacob Bolsø noterte seg for fire mål på rad, mens de to første ble satt inn av Jon Berisha.

I mellomrommet boltret Tobias Sagstad seg med fire assister - og hele laget spilte modent og fulgte kampplanen til punkt og prikke.

2. omgang ble, som det ofte gjør med så stor ledelse, et lite antiklimaks.

Valg og vurderinger var ikke like gode som før pause selv om kampbildet holdt seg stabilt.

Styrk Gullaksen satte inn omgangens eneste mål med en hard markkryper fra 20 meter, men vi kunne fint ha puttet flere til tross for at prestasjonen sank i kvalitet.

Alt i alt en ny flott, gjennomført kamp og sesongens fjerde seier kan bokføres.

Flaktveit  - Åsane 2 0-7 (0-6)

0-1 Jon Berisha

0-2 Jon Berisha

0-3 Jacob Jacobsen Bolsø

0-4 Jacob Jacobsen Bolsø

0-5 Jacob Jacobsen Bolsø

0-6 Jacob Jacobsen Bolsø

0-7 Styrk Hagen Gullaksen