Åsane 2 med seier

Åsane 2 startet sesongen på bortebane mot Austevoll. Vi vant 6-1, etter å ha ledet 2-0 til pause. Flere spillere utmerket seg, men fire mål av Jon Berisha er sterkt.

Åsane 2 spiller i fjerde divisjon. Laget fikk en solid og overbevisende seier i åpningskampen.

Vertene yppet seg i perioder av kampen, men poengene var i realiteten aldri truet etter to tidlige mål av 1. omgang.

- Vi startet kampen med god intensitet, ro med ballen og viste at kvalitetsforskjellen var slik den burde være med åtte spillere fra vår A-stall i troppen, sier Frank Hellevik, assistenttrener for Åsane 2.

2. omgang startet som den første med to tidlige mål. Overtaket var kontrollert og laget produserte flere muligheter. Det endte til slutt med komfortable 6-1 - og en godt levert totalopplevelse.

Erling Myklebust og Lars Kilen fant også veien til nettmaskene, men Jon Berisha endte med fire mål i dette oppgjøret.

FIRE MÅL: Jon Berisha smiler lurt etter seieren mot Austevoll. Fire fingre i været for fire mål.

Magnus Bruun-Hanssen blir også trukket frem. En tydelig ledertype på banen - og på midtbanen styrte Ole Kallevåg med overblikk og gode valg.

En sterk seier og kamp av samtlige som bidro på Austevoll.

- Nå ser vi frem mot oppgjøret mot Smørås på søndag, smiler Hellevik.