Åsane2-Sotra

Åsane 2 - Sotra 5-2 (3-0)

Tre poeng og en velfortjent 5-3 seier på Sotra!

En Gledelig Kampopplevelse

Dagens kamp mot Sotra var en utrolig gøy opplevelse! Vi hadde full kontroll på kampen samtidig som vi viste fin ro og bra angrepsfotball. Ved pause ledet vi helt fortjent 3-0 etter flotte angrep og scoringer av Norun, Sarah og Tilde. Den siste scoringen var et skikkelig kremmerhus fra distanse!

I pausen ble vi enige om å fortsette på samme vis – dominere og kontrollere kampen. Vi kom godt i gang og økte til 4-0 da Norun satte sitt andre mål for kvelden. Dessverre ble vi litt for fornøyde med oss selv og slapp oss veldig nedpå. Dermed lot vi Sotra komme tilbake i kampen og redusere to ganger, sist på et flott langskudd. Heldigvis drepte vi kampen med Aurora sin 5-2-scoring.

På slutten ble det litt vel mye armer og bein, og vi måtte forsvare oss mot en straffe. Andrea reddet mesterlig, og alt i alt var det en positiv og god opplevelse for jentene! Og vet du hva? Det som er aller mest gøy er at vi skal fortsette å jobbe steinhardt og utvikle oss videre for å bli enda bedre! Endelig satt sesongens første trepoenger, og den var veldig, veldig deilig!

Jeg vil også trekke frem de tre spillerne vi fikk låne fra A-laget i kveld: Andrea Kvammen, Norun Skjeldal og Nora Mjøs. De leverte alle solide bidrag som gjorde det lettere for de mer uerfarne ungjentene våre. Både vi og jentene synes det er veldig inspirerende å se at både hovedtrener for A-laget, toppspillerutvikler og spillere fra A-laget tok turen ut for å se på oss en søndagskveld på Sotra. Tommel opp for alle som kom og så på oss! Det synes vi er stas! Takk for kampen!