Åsane 2 knuste Tertnes

Åsane 2 knuste Tertnes hele 7-1 i lokaloppgjøret på Myrdal Stadion mandag.

Åsane 2 kom best i gang på Myrdal i mandagens kamp i 4. divisjon, og det gikk kun åtte minutter før Magnus Bruun-Hanssen dunket ballen i mål på et frispark fra cirka 18 meter etter at han selv hadde ordnet bruddet som resulterte i frisparket.

Etter målet hadde Åsane 2 full kontroll på kampen, og i det 27. minuttet ordnet Åsane 2 sin andre scoring for kvelden. Daniel Tørum klinket til fra 14 meter og satte ballen utagbart i nettet bak Tertnes sin keeper.

Etter ett flott Åsane-angrep i det 41. minuttet spilte Marius Bildøy en perfekt stikker til Henrik Udahl som ble taklet i skuddøyeblikket. Han klarte likevel å sette ballen i mål og Åsane 2 gikk opp i en 3-0 -ledelse like før pause.

Hattrick på Blomberg

I det 52. minuttet gikk Åsane opp i 4-0. Etter litt dueller utenfor 16-meteren driblet Mathias Røssland seg inn i  feltet før han slapp ballen videre til Ole Didrik Blomberg  som enkelt satte den i mål.

I det 54. minuttet ble et Tertnes-frispark slått inn i feltet der en spiller ble revet overende og dommeren dømte straffe. Fra straffemerket gjorde ikke Tertnes-spilleren noen feil og satte ballen i mål til en 4-1-redusering.

I det 63. minuttet ordnet Ole Didrik Blomberg sitt andre mål for dagen. Han kom på ett langt løp fra egen banehalvdel, rundet keeper og satte ballen lett i det tomme målet. 5-1 til Åsane 2.

I det 82. minuttet satte Åsane inn sitt sjette mål da Sindre Emil Dyrstad ble spilt fint igjennom alene med keeper og plasserte ballen enkelt forbi og i mål.

Ole Didrik Blomberg scoret hattrick i det 89. minuttet da han fastsatte sluttresultatet til 7-1 i en kamp der Åsane 2 hadde full kontroll fra start til slutt.

Åsane 2 sin neste hjemmekamp er nok et lokaloppgjør når Flaktveit gjester Myrdal 25. august klokken 18.00.