Åsane 2 kjørte over Vestsiden/Askøy

Åsane 2 kjørte over Vestsiden/Askøy i dag og vant hele 10-1 etter 6mål av Henrik Udahl

Etter en god start av kampen for Åsane 2 så kom belønningen etter 12 minutter. Joel snapper et håpløs pasning fra en Vestsiden forsvarer og kommer alene med keeper fra skrått hold. Joel slår en ferdig scoret pasning ut til Magnus Bruun-Hanssen som enkelt setter ballen i det tomme målet.

Åsane fortsetter å kjøre kampen etter målet og Vestsiden er bare på noen sjeldne visitter på Åsane sin halvdel. Etter 27 minutter så dobler Åsane ledelsen. Henrik Udahl kommer igjennom på siden og chipper ballen i en herlig bue over Vestsiden sin keeper.

Etter at Belly har holdt lekestue med forsvaret til Vestsiden en periode og blitt sparket ned og fått noen frispark så dribler han seg innover i feltet og blir tatt at Vestsiden sin midtstopper i feltet og Åsane får straffespark. Straffesparket ekspederte Daniel Tørum i mål og Åsane opp i 3-0 ledelse i det 37minuttet. Like etterpå så øker Åsane nok en gang ledelsen. Magnus Bruun-Hanssen kommer ned til linjen og slår ballen ut 45 grader til Henrik Udahl som sikker banker ballen i mål fra ca 5 meter.

I det 43 minuttet så er det Mvuka show på Myrdal. Belly spiller sin lillebror Joel herlig igjennom og Joel går til linjen og slår ballen inn i feltet til Henrik Udahl scorer Hat-trick og Åsane går opp i 5-0 ledelse like før pause som står seg frem til dommeren blåser av den første omgangen.

Ble tosifret til slutt

Åsane fortsetter i den andre omgangen og i det 56 min sitter 6-0. Henrik Udahl slår et innlegg inn i feltet der Belly kommer på bakerste og setter ballen enkelt inn i mål.

I det 70 minuttet så skyter Thomas Hille ut fra Åsane målet og Magnus Bruun-Hanssen header Henrik Udahl alene igjennom med keeper. Alene med keeper gjør Henrik Udahl ingen feil og banker enkelt inn sin fjerde scoring for dagen og Åsane sin 7 scoring.

Kun to minutter seinere så sitter nummer fem for Henrik Udahl. Sebastian Nastasoiu slår et herlig innlegg inn i feltet og på bakerste er nok en gang Henrik Udahl og Henrik smeller til på volley og ballen sitter i nettet og Åsane er oppe i 8-0 ledelse når klokken bikket 72 minutter.

I det 79 minuttet så setter Magnus Bruun-Hanssen inn sitt andre for dagen etter nok et fint innlegg fra Sebastian Nastasoiu og der nærmer seg tosifret med 9-0 på tavlen nå.

I det 84 minuttet så sitter dobbelt hattrick for Henrik Udahl og speakeren roper ut Morten Røssland, can you hear me? En solid søknad om spilletid på A-laget fra Henrik Udahl med seks mål idet Åsane går opp i 10-0. Stefan Aase med en herlig chip gjennom til Henrik Udahl i forkant av målet.

Helt på tampen så får Vestsiden sitt trøstemål. Thomas Hille feller Vestsiden sin spiss inne i 16 meteren og Vestsiden får straffe. Den sitter de kontant i mål når det gjenstår ett minutt av kampen.

Åsane 2 leverer en veldig god kamp og det ender 10-1 til Åsane 2 over Vestsiden/Askøy.