Årets første kamp

Det er tre måneder til seriestart, men torsdag spiller herrene årets første treningskamp. Torsdag møter vi Fana på Åsane Arena. Kampstart er klokken 17.30. - Vi gleder oss og er klare til å spille kamper igjen, sier Morten Røssland.

Foto: Ann-Kristin Røsbø/Hordalandsfotball.

Kamp mot Fana

​​​​​1. april skal Åsane Fotball spille sin første seriekamp i 2024. Da får vi besøk av Levanger på Åsane Arena. Før den tid skal A-laget spille åtte treningskamper. Først ut er Fana førstkommende torsdag.

- Vi hadde en kruttsterk høst og den ønsker vi å bygge videre på. Nå skal det bli godt å komme i gang med fotballkamper, forteller Morten Røssland.

Tidligere oppkjøringer har man spilt treningskamper mot eliteserie-lag, men det blir litt annerledes denne vinteren.

- Vi gjør det litt annerledes i denne oppkjøringen. Nå spiller vi de tre første kampene mot lokale lag - og så får vi kamper mot lag fra OBOS-ligaen og eliteserien. Vi avslutter mot Hødd i generalprøven, sier hovedtreneren.

Kampstart klokken 17.30

Her kan du se oppsettet for treningskampene.

Torsdag er det bare å ta turen til Åsane Arena. Spillerne er klare til å slippes løs på vår vakre arena.

- De gleder seg. Her vil de fleste spillerne få spilletid - og mange av spillerne ser virkelig skarp ut. Vi trener mye og det er tungt, men nå ser vi frem til å møte Fana og spille kamp, smiler Røssland.

Det er gratis inngang. Vi é Åsane.

Mame jubel OBOS.jpg
PÅ HUGGET: Mame Ndiaye har kommet godt i gang med oppkjøringen. Vi gleder oss til å se flere slike bilder av Åsane sin toppscorer. Foto: Hordalandsfotball.

 

Annonse fra Obos-ligaen: