DNB - Bank fra A til Å...sane

DNB har klart det nesten ingen fotballklubber lykkes med: Å gi Åsane bank.

Samarbeidsavtalen som nylig ble signert sikrer Åsane Fotball en ny hovedpartner som bidrar med kompetanse og viktige midler til klubbens videre satsning på topp og bredde. Avtalen sikrer også Åsane Fotball Damer deres største sponsoravtale noensinne.

DNB går nemlig inn på drakten til begge klubbene. De blir profilert på shortsen til Åsane Fotball sitt A-lag og samtlige andre lag i klubben, samt på skuldrene og ryggen til damelaget som i likhet med herrene spiller i landets nest øverste liga - og på alle breddelagene for jenter.

Fronter #huninvesterer-kampanjen

Et viktig budskap hos damelaget blir den kjente DNB-kampanjen #huninvesterer.

Med 1400 ansatte er DNB store i Bergen. Åsane bydel, med sine 42.000 innbyggere, er et viktig markedsområde for banken. Sten-Kristian Fagernes er banksjef hos DNB i Åsane. Han gleder seg til å samarbeide med både damer og menn, topp og bredde i Åsane:

- Gjennom et langsiktig samarbeid med Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer ønsker vi å skape enda mer engasjement og aktivitet i Åsane. Vi ønsker å være hele klubbens økonomiske rådgiver, både for spillere, støtteapparat og så klart alle supporterne. Vi gleder oss til å møte alle tilskuere etter hvert. I mellomtiden er vi så klart tilgjengelige for en prat om både fotball og økonomi, forteller han.

Markedsrådgiver i DNB, Mathias Flo Hjetland, har jobbet med DNB-avtalen inn mot Åsane. Han er i likhet med kollega Fargernes trygg på at samarbeidet vil være vinn-vinn for alle parter:

- Et felles engasjement inn mot Åsane på herre- og damesiden, både topp og bredde, gir oss mange muligheter. Klubben er i fin utvikling, med verdier vi verdsetter og et fantastisk nytt anlegg. Gjennom gode samtaler de siste månedene har vi konkludert med at DNB og Åsane er en veldig god match, forteller han.

Gjennombrudd i markedsarbeidet

Salgs- og markedssjef i Åsane Fotball, Atle Berntsen, gleder seg over at en tung, nasjonal aktør som DNB blir samarbeidspartner.

- Nesten alle klubber har en bank blant sine største og viktigste samarbeidspartnere. Vi har jobbet lenge for å finne den rette for Åsane, og det blir et slags gjennombrudd for vårt markedsarbeid at DNB blir med oss de neste årene, forteller Berntsen stolt. Han røper at DNB blir en av klubbens største partnere.

For Åsane Fotball Damer er avtalen den aller største de noensinne har inngått økonomisk sett. Styreleder Jostein Nesse opplever det som en tillitserklæring for det arbeidet som er gjort med damefotballen i Åsane de siste årene.

- Vi synes det er svært gledelig at DNB ønsker et felles samarbeid med både herrelaget, bredden og damelaget. Det skaper engasjement og muskler til å fortsette utviklingen av klubbene.

- Så ønsker vi å takke Åsane Fotball for at de har åpnet noen dører for oss på den kommersielle siden. Dette hadde vi ikke fått til alene, bemerker styrelederen.  

BILDET: Atle Berntsen, salgs- og markedssjef i Åsane, Sten-Kristian Fagernes, banksjef for DNB i Åsane og Jostein Nesse, styreleder i Åsane Fotball Damer

Foto: Nicholas Noreng.

Annonse fra Obos-ligaen: