4-2-seier over Sotra

Etter en tøff start snudde Åsane treningskampen og vant 4-2 over Sotra.

Åsane kom rett ut av startblokkene og fikk to gode scoringsmuligheter allerede etter ett minutt av kampen, men det var Sotra som fikk det første målet etter tre minutter.

Etter ni minutter gikk Sotra opp i 2-0-ledelse. Sotra sin keeper satte i gang med en lang ball og spissen til Sotra løp fra forsvaret til Åsane og satte inn 2-0 alene med Thomas Hille i Åsane-målet.

Etter å ha fått to mål imot før det var spilt ti minutter trengte Åsane en liten drikkepause midtveis for å få justert seg litt. Det tok ikke mange minuttene etter drikkepausen før prøvespiller Adonai Kidane satte inn 2-1 etter 26 minutter. Stillingen holdt seg til pause.

Åsane snudde kampen

Etter 50 minutter slo Kristoffer Stava en corner som ble stusset bakover i feltet av en Sotra-spiller. På den bakerste stolpen sto Kidane alene og fikk upresset headet inn 2-2.

Kidane var svært delaktig i kampen og serverte til Ole Kallevåg som satte inn 3-2 etter 59 minutter.

Kampens siste mål kom da det var spilt 81 minutter. Kidane vant ballen høyt i banen og Didrik Fredriksen fikk med seg ballen og serverte Henri Udahl som satte inn Åsane sitt fjerde og siste mål.

Media viste stor interesse for kampen. Årsak: Dette var tidligere Åsane 2-trener Renate Blindheim sin første kamp som hovedtrener for Sotra.

Fakta

Åsane - Sotra 4-2 (1-2)

Treningskamp, Myrdal Stadion. Dommer: Bjørn Tore Tvedt, Eidsvåg. Tilskuere: 0. Gult kort: Henrik Udahl (78.)

0-1: Sander Amble Haugen (3.)
0-2: Ntege Cone (9.)
1-2: Adonai Kidane (26.)
2-2: Adonai Kidane (50.)
3-2: Ole Kallevåg (59.)
4-2: Henrik Udahl (81.)

Åsane (4-2-3-1): Thomas Hille - Yonas Larsen (Andrius Dolcenko fra 46.), Martin Ueland (Kristoffer Valsvik fra 59.), Elias Brox, Jonas Fredriksen - Didrik Fredriksen, Sindre Austevoll - Adonai Kidane, Ole Kallevåg (Henrik Udahl fra 59.), Kristoffer Stava - Magnus Bruun-Hanssen.